Mainos
 • Live

  Formula GP3: Ranska / lauantain kilpailu

  La 23.6. 12:25 - 13:25
 • Live

  ATP Tennis: Halle / Välierät

  La 23.6. 12:30 - 17:00
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Ranska

  La 23.6. 13:55 - 15:10
 • Live

  ATP Tennis: Queen's Club / Välierät

  La 23.6. 15:00 - 19:30
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 23.6. 16:00 - 16:30
Mainos

Ricciardolta vaatimus Red Bullille – ensi vuonna mestaruustaistossa tai talli vaihtuu

Daniel Ricciardo haluaa voittaa F1-maailmanmestaruuden Red Bullilla. Ensi vuonna tiimin on kuitenkin vakuutettava australialaiskuljettaja.

Ricciardolla on sopimus jäljellä vielä ensi vuodesta. Hänet on linkitetty spekulaatioissa mahdollisiin siirtoihin Ferrarille ja Mercedekselle. Mercedes julkisti tänään, että Valtteri Bottas on tehnyt jatkosopimuksen ensi vuodesta ja Kimi Räikkösellä on sopimus Ferrarille ensi kaudesta. Sebastian Vettel pysyy Ferrarilla vielä kolme vuotta, Lewis Hamiltonin sopimus päättyy ensi kauteen, mutta hän on puhunut jo jatkosta Mercedeksellä.

MAINOS

Singaporen F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 11.25 ja 15.25 
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Singaporen GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Ricciardo myönsi motorsport.comin haastattelussa, että kaikissa valinnoissa painaa eniten yksi asia: mahdollisuus maailmanmestaruuteen. Siihen tarvitaan riittävän vahva auto.

– Olen kokenut kärsimättömyyttä, koska en halua lähteä F1:stä ilman maailmanmestaruutta. Uskon täysin, että pystyn siihen ehdottomasti. Tähtään siihen, mielummin aikaisin kuin myöhään, Ricciardo sanoi.

– Ajattelin, että meillä olisi hyvä mahdollisuus tänä vuonna, mutta niin ei ole käynyt. Olemme pystyneet ajamaan palkintosijoista, mutta emme ole realistisesti pystyneet metsästämään mestaruutta. Sen pitää ehdottomasti onnistua Red Bullilla ensi vuonna, ainakin minun osaltani, Ricciardo linjasi.

– Olen ollut täällä jo monta vuotta ja ensi vuonna pitää tehdä isompi askel ensi vuonna, että he todella vakuuttavat minut siitä, että voin voittaa heidän kanssaan, Ricciardo linjasi.

Hän painottaa, että mestaruus nimenomaan Red Bullilla on hänen suurin halunsa.

– Se täydentäisi tarinan. Seb (Vettel) sai täydennettyä omansa heidän kanssaan, hän on ainut. Samaa minun sydämeni tahtoisi, Ricciardo sanoi.

Ricciardo on reilun vuoden kuluttua ensimmäisen kerran urallaan vapaa valitsemaan seuraavan paikkansa.

– Seuraava sopimus, jonka kirjoitan – on se sitten jatko tai uuteen talliin – se on tuskin vain yhdeksi vuodeksi, varmaankin kolme vuotta. Kyse on siis isosta askeleesta urallani, australialainen linjasi.

– Haluan olla paikassa, jossa minulla on mahdollisuus menestyä ja voittaa, mutta haluan myös nauttia ympäristöstä. Iso osa menestystäni on ollut se, että minulla on hauskaa. Kaikilla ei välttämättä ole niin hauskaa kuin pitäisi, se on minulle tärkeää, Ricciardo painotti.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme