Mainos
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 1 / Monaco

  To 24.5. 11:55 - 13:40
 • Live

  ATP Tennis: Lyon / Puolivälierät

  To 24.5. 12:00 - 16:00
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 2 / Monaco

  To 24.5. 15:55 - 17:45
 • Live

  Ravit: Toto4

  To 24.5. 19:00 - 20:35
 • Live

  Tulosruutu

  To 24.5. 19:25 - 19:30
Mainos

Sainz ei huolestu Hülkenbergin ylivoimasta: "Nicolla on pienet niksinsä"

F1-kauden avauskisoissa tallitoverinsa Nico Hülkenbergin varjoon jäänyt Renault-kuljettaja Carlos Sainz uskoo vauhtinsa vielä löytyvän.

Hülkenberg on ollut kauden aika-ajoissa selvästi paremmassa iskussa kuin Sainz. Saksalaiskuski on kerännyt myös reilusti enemmän pisteitä kuin tallitoverinsa, mutta Sainz ei ole tilanteesta vielä huolissaan.

– Tietenkin Nico on erittäin vahva aika-ajossa. Mielestäni hän on ollut sitä aina, tällä autolla vielä entistä enemmän. Hän ymmärtää sitä todella hyvin, Sainz kommentoi motorsport.comin mukaan.

– Tilanteen saattoi nähdä jo viime vuonna, kun saavuin talliin. Hänellä on näitä pieniä niksejä, pieniä juttuja, jotka auttavat häntä aika-ajossa erittäin hyvään vauhtiin. Minä puolestani löydän yhä uusia asioita ja sopeudun.

– Melbournessa olin häntä puoli sekuntia edellä aika-ajon kakkososiolla. Kahdessa muussa kisassa olin häntä hieman jäljessä, joten en katso huoleen olevan mitään aihetta, Sainz jatkoi.

Espanjalaiskuski odottaa kykenevänsä vastaamaan vähitellen Hülkenbergin tasoon.

– Tämä on neljäs vuoteni sarjassa, mutta opin yhä autosta paljon uutta ja kuron eroa vähitellen kiinni. Tänä vuonna ajetaan 21 kisaa, joista olemme ajaneet nyt kolme. Yhdessä niistä olen ollut nopeampi auto, joten en ole lainkaan huolissani, Sainz alleviivasi.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme