Mainos
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 1 / Monaco

  To 24.5. 11:55 - 13:40
 • Live

  ATP Tennis: Lyon / Puolivälierät

  To 24.5. 12:00 - 18:00
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 2 / Monaco

  To 24.5. 15:55 - 17:45
 • Live

  Ravit: Toto4

  To 24.5. 19:00 - 20:35
 • Live

  Tulosruutu

  To 24.5. 19:25 - 19:30
Mainos

Sainz myöntää: Uuden tallikaverin haastaminen vaikean takana

Toro Rossolta lainasopimuksella Renault’lle siirtyvä Carlos Sainz odottaa tallitoverinsa Nico Hülkenbergin tarjoavan hänelle kovan luokan vastuksen.

Sainz ottaa Renault’lla Jolyon Palmerin paikan jo reilun viikon kuluttua ajettavassa Yhdysvaltain osakilpailussa. Espanjalaiskuski odottaa tallitoverinsa Hülkenbergin olevan kokeneempana kova vastus.

– Hän on ajanut sillä autolla 16 osakilpailua, joten vaikeaa se tulee olemaan. Vie aikaa sopeutua siihen. Haluaisin tehdä sen niin nopeasti kuin mahdollista, mutta olen varma siitä, että se vie hieman aikaa. Haluan päästä mahdollisimman pikaisesti vauhtiin, mutta se ei tule ilmaiseksi, Sainz kommentoi motorsport.comin mukaan.

Sainzia huhuttiin Renault’n rattiin jo Malesian kisaan, mutta espanjalainen ei ole aikataulumuutoksista juuri harmissaan.

– Mielestäni nyt on oikea aika vaihtaa tallia. Asiat tapahtuvat ajallaan, eikä minulla ole mitään syytä sanoa, että olisin halunnut sen tapahtuvan enemmin tai myöhemmin.

– Olin tyytyväinen olooni Toro Rossolla ja olen tyytyväinen siirtyessäni Renault’lle. Siinä asiassa olen täysin tasapuolinen. Nyt kun siirto viimein tapahtuu, niin se tekee minut iloiseksi, koska se tietenkin tarjoaa minulle tilaisuuden. Kukaan ei kuitenkaan selittänyt minulle viivästystä, Sainz lisäsi.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme