Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:15
Mainos

Supermallin haukkuminen meni överiksi – F1-pomolta julkinen anteeksipyyntö lippufiaskosta

F1-sarjan moottoriurheilujohtaja Ross Brawn on esittänyt julkisen anteeksipyynnön Winnie Harlow'lle, joka sai melkoisen kuraryöpyn Kanadan GP:n tapahtumien vuoksi.

MAINOS

Poikkeuksellinen F1-kesä C Morella

F1-sarjassa on ennennäkemättömän vilkas kesä. Juhannusviikonlopusta alkaa kuuden viikon jakso, jonka aikana ajetaan peräti viisi kilpailua.

Seuraavaksi kisataan Ranskan Paul Ricardilla 24. kesäkuuta. Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. 

C Moren sivulle pääset tästä

Harlow heilutti kisassa ruutulippua, mutta teki sen yhtä kierrosta liian aikaisin. F1-kisajohtaja Charlie Whiting sanoi kisan jälkeen, että syy ei ollut Harlow'n vaan häntä ohjeistaneiden ihmisten. Tämä ei riittänyt, vaan Harlow sai palautetta laajalla rintamalla.

– Supermalli Winnie Harlow oli syytön uhri kisan lopussa, Brawn sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Hän pyydettiin heiluttamaan ruutulippua, mutta hänen käskettiin tehdä se, kun 70 kierroksen kisasta oli ajettu 69 kierrosta, Brawn tähdensi.

F1-pomoa sapetti ja harmitti paljon se, että Harlow joutui syntipukiksi.

– Minua suretti kovasti, kun häntä kritisoitiin niin raskaasti, vaikka kyse oli vain kahden virkailijan väärinymmärryksestä. Winnie noudatti yksinkertaisesti saamiaan ohjeita ja haluan pahoitella sitä murhetta, mitä hän on saanut, Brawn sanoi.

Hän huomautti, että samankaltainen tilanne tapahtui neljä vuotta sitten Kiinassa, mutta huomio ei ollut samalla tasolla, kun virheen tekijä ei ollut julkkis.

– Kuten sanonta kuuluu, erehtyminen on inhimillistä. Kaikki meistä – kuljettajat, pomot, insinöörit, mekaanikot, journalistit ja fanit – tekevät virheitä. Tärkeintä on ottaa oppia ja estää vastaava jatkossa, Brawn linjasi.Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme