Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 18.10. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 18.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  SHL: Skellefteå - Djurgården

  To 18.10. 19:50 - 22:20
 • Live

  Tulosruutu

  To 18.10. 22:25 - 22:35
 • Live

  PGA TOUR Golf: CJ CUP @ NINE BRIDGES

  Pe 19.10. 05:00 - 08:58
Mainos

Uudet F1-renkaat julki: seitsemän värin sateenkaaressa kaksi uutta seosta

Formula ykkösten rengasvalmistaja Pirelli on esitellyt kaudeksi 2018 uudistuvan seosvalikoimansa, johon lisättiin uudet kumit niin skaalan ylä- kuin alapäähän.

Viimeiset kaksi kautta on ajettu viidellä eri seoksella, mutta nyt Pirelli paljasti, että ensi kaudella mukaan liittyvät myös superkova ja hyperpehmeä rengas.

Superkovan eli kaikista kovimman rengasseoksen tunnistaa jatkossa oranssista ja sen alapuolella olevan kovan sinisestä väristä, joista jälkimmäinen on aiemmin ollut täyden sadekelin renkaan tunnusväri.

Jo aiemmin oli tiedossa, että Pirelli tuo mukaan uuden pehmeän seoksen, joka nimettiin fanien äänestyksessä hyperpehmeäksi ja kantaa vaaleanpunaista raitaa kyljessään.

F1-sarjan renkaita on ollut vaikea erottaa toisistaan nimien perusteella eikä tähän saada ainakaan helpotusta. Medium-nimeä kantava rengas ei ole seitsemästä seoksesta keskimmäinen, vaan itse asiassa kolmanneksi kovin rengas.

Suomeksi rengasseokset voi kääntää kovimmasta pehmeimpään seuraavasti: superkova, kova, keskikova, pehmeä, superpehmeä, ultrapehmeä ja hyperpehmeä.

Jos kuva ei aukea jutussa, klikkaa renkaiden kuviin tästä.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme