Mainos
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 1 / Azerbaidzhan

  Pe 27.4. 11:55 - 13:40
 • Live

  ATP Tennis: Barcelona / Puolivälierät

  Pe 27.4. 13:30 - 20:00
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 2 / Azerbaidzhan

  Pe 27.4. 15:55 - 17:40
 • Live

  Ravit: Toto4

  Pe 27.4. 19:00 - 20:35
 • Live

  Tulosruutu

  Pe 27.4. 19:25 - 19:30
Mainos

Vettel puhui vihdoinkin suoraan törkeästä kohutempustaan: Petin Ferrarin

Sebastian Vettel tunnustaa, että hän on katunut Azerbaidzhanin GP:ssä tekemäänsä töytäisyä Lewis Hamiltonin Mercedes-autoon.

Vettel yllätti kaikki tapahtumarikkaassa Bakun kisassa kesäkuussa ohjaamalla Ferrarinsa Hamiltonin Mersun kylkeen (video yllä). Saksalaisen mielestä Hamilton jarrutteli vaarallisesti hänen edessään turva-auton aikana, mutta autoista saatu data ei tukenut tätä näkemystä.

Ferrari-tähti kierteli ja kaarteli vastauksissaan, kun häneltä kysyttiin yllättävästä liikkeestä Bakun kilpailun jälkeen.

Oliko yhteentörmäys sivulta tahallinen?

– Ajoin rinnalle, sitten osuimme vähän. Menin vierelle nostamaan kättäni, en näyttänyt keskisormea tai mitään. Halusin sanoa, ettei se ollut oikein, Vettel totesi tuolloin.

Oliko osuma tahallinen?

– Uskon.. en tiedä.. en usko, että hän jarrutestasi minua tahallisesti, hän ei ole sellainen, mutta siinä kävi niin, Vettel tyytyi toteamaan.

Nyt Vettel on kuitenkin tunnustanut Autosportin haastattelussa, että Bakun kolari on tuntunut jälkikäteen pahemmalta kuin esimerkiksi Singaporen rytäkkä, jossa molemmat Ferrari-kuskit keskeyttivät.

– Bakun jälkeen tuntui, että petin tallin, sillä tekemäni juttu maksoi mahdollisesti kisavoiton. Singapore oli mielestäni kisatilanne, ja sellaista tapahtuu, Vettel kommentoi viitaten saamaansa kymmenen sekunnin aikasakkoon.

– Starttikolareita on tapahtunut lukuisia ja tulee myös tapahtumaan. Jos satut olemaan niiden sisällä, se on ikävämpi homma.

Vettel on MM-sarjassa 59 pistettä Hamiltonia perässä, kun kautta on jäljellä neljä kisaa. Seuraavaksi ajetaan Yhdysvalloissa ensi viikolla.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme