Mainos
 • Live

  Ravit: Magic Monday

  Ma 22.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 22.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  ATP Tennis: Basel

  Ma 22.10. 20:00 - 00:00
 • Live

  La Liga: Real Sociedad - Girona

  Ma 22.10. 21:55 - 00:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 22.10. 22:25 - 22:35
Mainos

Antoiko Pentsinen tarvittavat olympiaviestinäytöt? - "Paras mies sinne kannattaa laittaa"

Anssi Pentsinen hiihti ykköseksi SM-hiihtojen miesten 16,5 kilometrin vapaan hiihtotavan matkalla Vantaalla. Pentsinen antoi samalla erittäin vahvoja olympianäyttöjä erityisesti viestiä ajatellen.

Vantaan Hiihtoseuraa edustava Pentsinen löi seuratoverinsa Matti Heikkisen 18,8 sekunnilla. Kolmas oli Riistaveden Urheilijoiden Perttu Hyvärinen (+20,5).

Kisan voittaja Pentsinen saattoi myhäillä voiton jälkeen.

- Maistuu erittäin hyvältä. Lähdin taistelemaan mestaruudesta, mutta kyllä se oli enemmän haaveen kuin realismin puolella. Tämä oli uskomattoman hyvä veto itseltäni, Pentsinen iloitsi MTV Sportille.

Suomen olympiaviestijoukkueen kokoonpanoa on pyöritelty monin eri tavoin. Lähtökohtaisesti paikkoja on pedattu ainakin Ristomatti Hakolalle, Iivo Niskaselle ja Matti Heikkiselle.

Vapaan matkoilla toisen hiihtäjän paikka on ollut vielä auki. Nyt Pentsinen antoi tätä ajatellen kovia näyttöjä.

- Kyllähän sen olympiaviestin haluaa hiihtää. Toki se on viesti ja siinä hiihdetään joukkueelle. Siellä on myös vapaan 15 kilometrin matka ohjelmassa. Saa nähdä, että millaiset voimasuhteet ovat siinä vaiheessa. Paras mies sinne kannattaa laittaa, Pentsinen itse mietti.

Mistä Pentsisen hyvä vire on peräisin? Miten Pentsinen näkee tällä hetkellä parhaan matkansa? Muun muassa näistä lisää ylhäältä videolta.

​​​​​​​Muita haastatteluja lauantailta:
Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme