Mainos
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 26.9. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 26.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  La Liga: Leganés - Barcelona

  Ke 26.9. 20:55 - 22:55
 • Live

  La Liga: Athletic Bilbao - Villarreal

  Ke 26.9. 20:55 - 22:55
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 26.9. 22:25 - 22:35
Mainos

Isometsältä kehuja Pärmäkoskelle: "Kantanut Suomen naisjoukkueen menestyksen harteillaan"

C Moren maastohiihtoasiantuntija Jari Isometsän mukaan Krista Pärmäkosken kausi oli lähellä täydellistä.

Pärmäkoski voitti kolmen henkilökohtaisen olympiamitalin lisäksi kolme maailmancupin osakilpailua ja sijoittui cupin kokonaistilanteessa neljänneksi.

- Osoitus kilpailun kovenemisesta on se, että kohtuullisen täysosumakauden jälkeen Krista oli silti vasta neljäs maailmancupissa, että kyllä kilpailu siellä kärjessä on kovaa, Isometsä huomauttaa.

Pärmäkoski oli suomalaisnaisista ainoa, joka nähtiin päättyneellä kaudella kärkikolmikossa. Kolmen voittonsa lisäksi Pärmäkoski keräsi neljä muuta palkintokorokesijoitusta maailmancupissa.

- Kristalle on nostettava hattua, että on kestänyt kaikki ne paineet, koska hän on kuitenkin kantanut Suomen naisjoukkueen menestyksen lähes yksin harteillaan. Suomalaisilta odotetaan aina mitaleja ja menestystä ja ne kaikki toiveet ovat hänen varassa niin se osoittaa henkistä vahvuutta. Eihän sitä voi kuin kehua.

Pärmäkoski voitti kaikki kauden kolme kilpailua Planicassa, Salpausselällä ja Falunissa perinteisen kymmenen kilometrin kilpailuissa, joista Falunissa hiihdetty oli yhteislähtökisa. Pyeongchangin olympialaisista tuli hopeaa 30 kilometrin perinteisen yhteislähtökisassa sekä pronssia kymmenen kilometrin vapaan väliaikalähdössä ja 7,5x7,5 kilometrin yhdistelmähiihdossa.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme