Mainos
 • Live

  ATP Tennis: Basel

  Ti 23.10. 16:00 - 19:40
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 23.10. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 23.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Jalkapallostudio

  Ti 23.10. 19:30 - 19:50
 • Live

  UEFA Champions League: Young Boys - Valencia

  Ti 23.10. 19:40 - 21:50
Mainos

Krista Pärmäkoski valmistautunut kauteen uudessa tilanteessa – "En ole ollut siitä kovinkaan mustasukkainen"

Krista Pärmäkosken ja Matti Haaviston valmennussuhde ei ole oleellisesti muuttunut Haaviston aloitettua pestinsä maastohiihtomaajoukkueen päävalmentajana.

Pääkuvan videolla Pärmäkoski kertoo muun muassa valmistautumisestaan ja tavoitteistaan tulevaan kauteen sekä myös siitä, kuka määrää kaapin paikan Pärmäkoskien taloudessa.

Haavisto seuraa tehtävässä Reijo Jylhää. Tätä ennen hän on toiminut Krista Pärmäkosken henkilökohtaisena luotsina, ja tuo yhteistyö jatkuu edelleen.

Pärmäkosken mukaan yhteistyö on jatkunut pitkälti aiemman kaltaisena.

– Leirityksessä sen huomaa, kun hän on nyt myös päävalmentaja, niin hänen pitää antaa aikaa myös muille. En kuitenkaan koe, että olisin ollut siitä kovinkaan mustasukkainen, Pärmäkoski naurahtaa.

– Minun mielestä meillä on mennyt hyvin, ja nyt kesällä oli enemmän aikaa, kun hänellä ei ollut mitään muuta työtä siinä ohella, huippuhiihtäjä lisää. 

Pärmäkosken ja Haaviston yhteistyö on jatkunut poikkeuksellisen pitkään, sillä kaksikko yhdisti voimansa jo 2003 Pärmäkosken ollessa 12-vuotias hiihtäjänalku.

– Koen, että on hyvä asia, että yhteistyö on ollut pitkä. Ei pysty valehtelemaan valmentajalle, sillä hän kuulee kyllä äänestä, kuinka harjoitus on mennyt. Luottamus on kehittynyt toisiin, niin pystyy tarkemmin ja henkilökohtaisemmin analysoimaan harjoituksia ja tunteita.

Antero Mertarannan tekemä Viikon vieras -haastattelu kokonaisuudessaan pääkuvan videolla.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme