Mainos
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 1 / Saksa

  Pe 20.7. 11:55 - 13:40
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 2 / Saksa

  Pe 20.7. 15:55 - 17:40
 • Live

  Ravit: Toto5

  Pe 20.7. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Pe 20.7. 19:25 - 19:30
 • Live

  Timanttiliiga: Monaco

  Pe 20.7. 21:00 - 23:05
Mainos

Mestari-Pärmäkoskelle tärkeitä olympiahavaintoja – "Nyt mennään sen pään ehdoilla"

Ikaalisten Urheilijat Suomen mestariksi naisten vapaan hiihtotavan parisprintissä ankkuroinut Krista Pärmäkoski sai tärkeää pääomaa helmikuisia Pyeongchangin olympialaisia ajatellen.

– Vähän olympialaisia silmällä pitäen hiihdinkin tämän täällä. Alkuerissä pidin jo kohtuureipasta vauhtia, että näki, miten palautuu finaaleihin. Finaaleissa eka veto ei ollut ihan niin kova, mutta viimeiset kaksi olivat kovia. Ihan hyvin palautui tänään kyllä jokaisen vedon jälkeen, Maaret Pajunojan parina hiihtänyt Pärmäkoski sanoi MTV Sportille.

Pärmäkoski ei sivakoi huomenna väliaikalähtökilpailussa, mutta on ilmoittautunut sunnuntain yhteislähtökisaan. Osallistuminen ei ole kuitenkaan varmaa.

– Katson tämän ja huomisen päivän aikana, mitä teen sunnuntain suhteen – miten tästä päivästä palautuu. Tärkeintä on ennen kaikkea, että palautuu olympialaisiin, eikä tule liikaa kisoja. Nyt mennään ihan olympiapään ehdoilla, Pärmäkoski korosti.

Katso ylälaidan videolta, miten Suomen mestaruus maistui Pärmäkoskelle.


Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme