Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 21.8. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 21.8. 19:25 - 19:30
 • Live

  UEFA Champions League Play-offs: Benfica - PAOK

  Ti 21.8. 21:45 - 00:15
 • Live

  UEFA Champions League Play-offs: Crvena Zvedza - Salzburg

  Ti 21.8. 21:45 - 00:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 21.8. 22:25 - 22:35
Mainos

Olympiamitali voidaan unohtaa? Heikkisen tilanne huolestuttaa – "Tippumassa pelistä pois"

C Moren asiantuntija Jari Isometsä on huolissaan maastohiihtäjä Matti Heikkisen tilanteesta.

Suomalaishiihtäjä on ollut viimeisimmissä kilpailuissa sanalla sanoen heikko. Tilanne huolestuttava, sillä Heikkistä pidettiin ennen kauden alkua Suomen mitalitoivona Pyeongchangissa.

– Kyllähän kaikkien, jotka hiihtoa aktiivisesti seuraavat, on oltava huolissaan Matti Heikkisen tämän hetkisestä tilanteesta. Hän on kaukana kärjestä. Jos hän hiihtäisi edes huonosti, mutta kun hiihtää todella huonosti omaan tasoonsa nähden.

– Matti, jota tässä ollaan myös pidetty mitalisuosikkina, on nyt näissä kaavailuissa tippumassa siitä pelistä pois, Isometsä kommentoi. 

Miesten suurin mitalitoivo on tällä hetkellä maailmanmestari Iivo Niskanen. Vaikka 25-vuotias suomalaishiihtäjä ei ole ollut tällä kaudella parhaimmillaan, on hän Isometsän mukaan mitalikaavailussa mukana.

– En ole Iivosta kauhean huolestunut, mutta toki oltaisiin toivottu, että hänellä olisi ollut hieman parempi kausi tähän mennessä. Mutta siellä on hyviä väläytyksiä ja hiihtoja. Iivolla on 50 kilometriä päämatkana ja hän on varmasti mitalitaistelussa, Isometsä povaa. 

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme