Mainos
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Saksa

  La 21.7. 12:55 - 14:10
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 21.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 21.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  La 21.7. 15:30 - 15:55
 • Live

  Formula 1: Saksan aika-ajot

  La 21.7. 15:55 - 17:15
Mainos

Ristomatti Hakola hämääntyi kirimaalista: ”Ajattelin, että lähden kotia päin”

Ristomatti Hakolan tuntuma Falunin 15 kilometrin kisassa alkoi kääntää ajatukset luovuttamisen suuntaan, kunnes suomalaishiihtäjä tajusi letkan tulleen lisäpisteitä tarjoavan kirimaalin kohdalle.

Hakola sijoittui lauantaina perinteisen yhteislähtökisassa suomalaisista parhaana 24:nneksi. Hän sinnitteli pitkään mukana menossa, vaikka kipeää teki.

– Oli sellainen taktiikka, että ollaan mukana niin kauan kuin pystytään ja sitten kaadutaan saappaat jalassa, Hakola kertoi C Morelle.

Kisan aikana tahti kuitenkin kiristyi siihen malliin, että Hakolan usko oli jo loppua. Kyse oli kuitenkin väliaikapisteestä, jossa jaettiin ylimääräisiä maailmancupin pisteitä.

– En toisella kierroksella muistanut, että siinä on kirimaali. Ajattelin siinä, että nytkö ne lähtivät. Minä ajattelin, että jos tätä vauhtia mennään loppuun asti, niin mä lähden kotia päin, Hakola naurahti.

Mitä itseään "mini tourin erikoismieheksi" kutsuva Hakola povaa sunnuntain takaa-ajokisasta? Siitä lisää jutun videolla.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme