Mainos
 • Live

  Moto3: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 13:30 - 14:25
 • Live

  La Liga: Rayo Vallecano - Alavés

  La 22.9. 13:55 - 16:00
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 22.9. 15:00 - 18:00
 • Live

  MotoGP: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 15:05 - 16:05
 • Live

  Moto2: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 16:05 - 17:10
Mainos

Mäkimaajoukkueelle valtava rahallinen tuki – "Samansuuruisia summia silloin kun mäkihyppy oli Suomen ykköslaji"

Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala kertoo, että mäkihypyn uusi yhteistyösopimus tuo lajiin rahaa kuten parhaina päivinä.

Tänään pidetyssä tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että suomalaisyritys Modeo on mäkihyppymaajoukkueen uusi pääsponsori. Taloudellinen tuki on alhossa rämpineelle mäkimaajoukkueelle merkittävä.

– Puhutaan todella merkittävistä summista. Tämä mahdollistaa meille tulevaisuuden nousun. Silloin kun mäkihyppy oli Suomen ykköslaji sponsoririntamalla, nyt puhutaan samansuuruisista summista. Hieno comeback niihin aikoihin, Kulmala sanoi tyytyväisenä.

Missä summissa on liikuttu?

– Ne ovat kaikki kuusinumeroisia summia. Se ykkönen, kakkonen, kolmonen tai nelonen siellä edessä vaihtelee, mutta siitä voi kukin arvioida sitä haarukkaa, Kulmala sanoo.

Vaikka toivoa on jälleen puhallettu mäkihyppyyn, Kulmala ei lupaa suoraa menestystä ensi kaudella.

– Kun olen itse ollut kuusi vuotta mukana ja joka vuosi on luvattu, että nyt se lähtee, niin olisin kovasti epärehellinen, jos sanoisin, että "joo, nyt varmasti lähtee". Mutta nyt meillä on erittäin hyvät edellytykset olemassa, Kulmala linjaa.

Mihin rahat sitten laitetaan? Kulmala kertoo ylälaidan videolla. Hän avaa myös valmennukseen liityvän Mika Kojonkosken roolia.


Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme