Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:00
Mainos

Suomen mäkihyppymaajoukkueelle uusi pääsponsori – Mika Kojonkosken rooli julki

Suomen mäkihyppymaajoukkueen uusi pääsponsori on toimistotilaratkaisuihin erikoistunut Modeo. Hiihtoliitto julkisti samalla Mika Kojonkosken uuden roolin mäkihyppymaajoukkueen parissa.

Pääkuvan videolla Ville Larinnon mäkihyppyuran päättymisestä.

Kojonkoski toimii tulevaisuudessa mäkihypyn ja yhdistetyn valmentajien tukena sekä sparraajana joukkueiden arjessa.

– Tavoitteena on kehittää mäkihypyn valmennusta molemmissa lajeissa niin, että tulevaisuudessa meidät tunnettaisiin jälleen vahvasta osaamisesta. Se, että urheilijamme harjoittelevat parhaiten maailmassa, on tie menestykseen ja perustuu osaamiseen. Työ tehdään yhdessä valmentajien kanssa, Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön johtajan paikan kesäkuun lopussa jättävä Kojonkoski kertoo.

Hiihtoliiton mukaan Modeon kanssa solmittu 2+2-vuotinen sopimus on mäkijoukkueelle ”erittäin merkittävä”. Modeo näkyy sopimuskauden ajan niin joukkueen kypärissä, muissa päähineissä kuin myös asusteissa.

– Yhteistyösopimuksella on suuri vaikutus maajoukkuetoiminnan toimintaedellytysten varmistamisessa, Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala sanoo.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme