Mainos

Jääkiekko

 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 19.9. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 19.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  Jalkapallostudio

  Ke 19.9. 19:30 - 19:50
 • Live

  UEFA Champions League: Shakhtar Donetsk - Hoffenheim

  Ke 19.9. 19:40 - 21:50
 • Live

  UEFA Champions League: Ajax - AEK Ateena

  Ke 19.9. 19:50 - 21:50
Mainos

Jukka Jalonen ylisti: "Oli pakko voittaa – pystyttiin erinomaiseen suoritukseen"

Jokerit onnistui kaventamaan tilannetta KHL:n läntisen konferenssin välieräsarjassa TsSKA:ta vastaan, kun kolmas ottelu meni Helsingissä isäntäjoukkueen nimiin lukemin 2-1. Jokereiden päävalmentaja Jukka Jalonen kiitteli kovasti omiaan vahvan venymisen jälkeen.

Kahdessa aiemmassa pelissä TsSKA oli nollannut Jokerit täysin. 4-0- ja 2-0-lukemien jälkeen Jokerit oli jo kovassa paikassa maanantain kolmannessa kohtaamisessa.

– Ihminen löytää kumamsti voimavaraa, kun on selkä seinää vasten ja on vähän pakko voittaa. Tänään meidän oli pakko ja pystyttiin erinomaiseen suoritukseen, Jalonen ylisti.

– Vastustaja oli kovaa luokkaa ja nähtiin erinomaista jääkiekkoa. Fyysisyyttä, paljon tunnetta, ylivoimia, alivoimia, paljon erilaisia tilanteita. Meidän erikoistilannepelaaminen oli hyvää, samoin maalivahtipeli. Taisteltiin urhautuvasti neljällä pakilla pitkä pätkä, Jalonen jatkoi.

Jokerit oli aidosti läsnä maanantaina. Se näky muun muassa fyysisyytenä. Varsinkin avauserässä Jokereiden Tommi Huhtala ja Marko Anttila pääsivät kovilla taklauksillaan TsSKA:n ihon alle.

– Pelaajat halusivat näyttää, että miksi tässä on tehty niin pitkään töitä yhdessä ja että millainen joukkue oikeasti ollaan. Tämä tunnetila pitää vain säilyttää, Jokerit-luotsi Jalonen mietti.

Ottelussa nähnyt kyseenalaiset tapahtumat Jalonen kuittasi varsin nopeasti.

– Ne olivat pelissä ne tilanteet. Jokainen voi päätellä, että ovatko nuo mukavia vai eivätkö ole, Jalonen tyytyi toteamaan.

Sarja jatkuu heti tiistaina, kun ohjelmassa on neljäs kohtaaminen.

– Uskoisin, että tämä helpottaa jonkun verran meitä henkisesti ja antaa vähän painetta vastustajalle. Kummankin pitää laittaa parasta pöytään, jotta voi voittaa tiistaina.

– Ei anneta, eikä saada mitään ilmaiseksi, Jalonen mietti. 

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme