Mainos

Jääkiekko

 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Saksa

  La 21.7. 12:55 - 14:10
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 21.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 21.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  La 21.7. 15:30 - 15:55
 • Live

  Formula 1: Saksan aika-ajot

  La 21.7. 15:55 - 17:15
Mainos

Kommentti: Jokerit näytti aidon sielunsa – kyseenalaisten tilanteiden keskellä

Jokerit mursi monenlaisia muureja maanantaina. Ennen kaikkea TsSKA-sarjan avausvoiton (2-1) tapa oli paljon puhutteleva.

Moskovan ensimmäisessä ottelussa Jokerit oli täysin vastaantulija TsSKA:n käsittelyssä. Vierailijoille ei jäänyt mitään palaa, kun punapaitainen isäntälauma rynnisti läpi keskialueen ja jauhoi omaa peliään kaikessa rauhassa.

Toisessa ottelussa Jokerit paransi jonkun verran, mutta todellisuudessa kunnon ryhtiliike tapahtui vasta kolmannessa pelissä.

Maanantaina Jokerit pääsi kiinni TsSKA:n puolustajiin ja horjutti vierailijoita hyvin aggressiivisella paineistuksella. Mallia näyttivät Tommi Huhtala ja Marko Anttila, jotka pääsivät myös TsSKA:n ihon alle.

Jokerit oli aidosti läsnä.

Ottelun varrella Jokerit koki myös vähintään yhden ison oikeusmurhan. Tommi Kivistön ulosajo oli karu. TsSKA:n kanadalaisvalkovenäläinen hyökkääjä Geoff Platt veti Kivistön mailan haarojensa väliin ja teki keihästysliikkeen. Täysin itse.

Tanskalaispuolustajan Jesper Jensenin ulosajo oli kaksipiippuinen. Jensen yritti taklata vartaloon. Eri kuvakulmia selatessa voi olla montaa mieltä siitä, tärähtikö Jensenin taklaus oikeasti TsSKA:n kaveria leukaan.

Näistä Jokerit selvisi. Alivoiman puurtajat tekivät esimerkillistä työtä tanskalaispuolustajan Oliver Lauridsenin johdolla. Lauridsen blokkasi huiman määrän TsSKA:n kuteja, minkä lisäksi hän kantoi kovaa kuormaa, kun Jokerit joutui operoimaan neljällä puolustajalla.

Tämä osoitti suoralla tavalla Jokereiden aitoa sielua. Takaiskuja tuli, oikeusmurhia näkyi, mutta sitkeys pysyi yllä.

Pelillisesti TsSKA oli edelleen askeleen verran edellä, mutta Jokerit on päässyt lähemmäs ja lähemmäs. Maanantaina tulos oli suopea, kiitos Karri Rämön upean maalivahtipelin ja joukkueen taistelutahdon.

Maanantaina sarjaan saatiin myös aidosti puhtia. Uhkakuvat selvästä TsSKA:n ylikävelystä ja 4-0-sarjasta katosivat. Nyt Jokerit taistelee aidosti jatkopaikasta. 

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme