Mainos

Jääkiekko

 • Live

  ATP Tennis: Halle

  Ti 19.6. 13:00 - 20:30
 • Live

  ATP Tennis: Queen's Club

  Ti 19.6. 14:00 - 22:00
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 19.6. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 19.6. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 19.6. 22:25 - 22:35
Mainos

Lauri Marjamäki julkisuuteen Jokerit-valmentajana: raju Leijonat-jakso takana – vakuuttaa jo olevansa täynnä virtaa

Lauri Marjamäki aloitti viime viikon perjantaina virallisesti työnsä Jokereiden KHL-joukkueen päävalmentajana. Vaikka alla on kova rypistys Suomen maajoukkueen kanssa, sanoo Marjamäki olevansa täynnä virtaa.

Jutun päävideolla Lauri Marjamäki Leijonien puolivälierätappion jälkeen.

Marjamäki ja Jokereiden muu valmennusryhmä ovat aloittaneet valmistautumisen KHL-kauteen.

– Tilanne (siirto Jokereihin) selvisi jo ajoissa, niin pikkaisen tuli jo mietittyä, että mitä tulevaisuus tuo tullessaan, vaikka ajatus oli täysin maajoukkuehommissa, sanoo Marjamäki, joka teki Jokerit-sopimuksen viime vuoden marraskuussa.

Lauri Marjamäen kommentit Jokerit-valmentajana:


– KHL sarjana on kiehtonut minua jo pitkään. Tietenkin on hienoa, että saa aloittaa Jokereissa. Tuttu ympäristö, paljon tuttuja pelaajia ja staffia, joten helppo on tulla mukaan, Marjamäki toteaa.

Lauri Marjamäki toimi Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajana kaksi edellistä vuotta. Hän sai maistaa kovaakin kritiikkiä arvokisatulosten jäätyä vaisuksi. On esitetty spekulaatioita, olisiko Marjamäen ollut parempi vetää hetki happea, mutta päävalmentaja vakuuttaa olevansa jo nyt täynnä virtaa.

– Olen tässä pyrkinyt hahmottamaan kokonaiskuvaa: mitkä asiat Jokereissa ovat hyvin ja missä asioissa on kehityskohteita niin seura- kuin joukkuetasolla. Olen virtaa täynnä, että pääsisin jo touhuamaan joukkueen kanssa, Marjamäki vakuuttaa.

Jokereiden joukkue kokoontuu heinäkuun lopussa.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme