Mainos

Jääkiekko

 • Live

  Ravit: Toto5

  Ma 16.7. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 16.7. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 16.7. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 17.7. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 17.7. 19:25 - 19:30
Mainos

"Oliko vapaa viikonloppu vai mikä" – kuivan putkensa katkaissut Palola makusteli Jokerien tykkialulla

11 ottelun maalittoman putkensa Avangard Omskia vastaan katkaissut Jokerien hyökkääjä Olli Palola oli tyytyväinen isäntien esitykseen. Jokerit iski kaasun pohjaan heti alussa, kun Peter Regin vei joukkueen johtoon vain 19 sekunnin jälkeen ja Antti Pihlström lisäsi löylyä reilun puolentoista minuutin kohdalla.

– En tiedä, oliko vapaa viikonloppu vai mikä, mutta näytti kyllä heti alusta asti, että olemme valmiita. Emme antaneet kaverille oikeastaan mitään tänään. Alusta asti oli selvää, kuka tänään määrää. Tämä oli meiltä vähän samanlaista kiekkoa kuin sarjan alkupelit. Välissä oli muutama peli vähän sellaista, ettei päästy omaan peliin kiinni heti alusta, mutta nyt näytti taas hyvältä, Palola maisteli Jokerien tiedotteessa.

Palola kihautti maalinsa toisessa erässä Petteri Wirtasen laukauksen irtokiekosta, ja Jokerit jauhoi tukevasti kuskina. Palolalla oli vielä oiva sauma lisätäkin johtoa, mutta Omsk-vahti Oleg Shilin pysäytti Palolan kudin häikäisevällä hanskatorjunnalla jäähän heittäydyttyään.

– Pelasimme todella hyvän pelin. Nopeiden maalien jälkeen pelasimme todella tiiviisti, ja meillä oli kyllä runsaasti mahdollisuuksia tehdä enemmänkin maaleja, mutta hyvä näin, kapteeni Regin kuvaili.

Reginin oma osuma syntyi onnekkaasti, kun kiekko otti kimmokkeen Omsk-puolustaja Maksim Berezinin luistimesta. 19. sekunnin maali oli Jokerien KHL-historian nopein.

– Näin, ettei maalin edessä ollut ketään maskissa. En halunnut laukoa sinne, vaan tavoittelin Nicklasta (Jensen), mutta kiekko taisi osua puolustajan luistimeen ja kimposi siitä sisään. Onnekas maali tällä kertaa, niin ikään 11 ottelun maalittoman putkensa katkaissut Regin sanoi.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme