Mainos

Jääkiekko

 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Saksa

  La 21.7. 12:55 - 14:10
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 21.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 21.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  La 21.7. 15:30 - 15:55
 • Live

  Formula 1: Saksan aika-ajot

  La 21.7. 15:55 - 17:15
Mainos

Venäläislegenda tyrmää KHL:n olympiaboikotin – "Aiheuttaa pelkkää vahinkoa"

Neuvostoliiton jääkiekon kulta-aikojen legendaarisimpiin pelaajiin kuulunut Boris Mihailov tyrmää KHL:n suunnitelmat.

Kansainvälinen olympiakomitea päättää joulukuun alussa, miten Venäjän olympiaedustuksen kanssa käy. Mittavat paljastukset valtiollisesta ja järjestelmällisestä dopingin käytöstä ovat johtaneet siihen, että Venäjä saatetaan sulkea kokonaan ulos Pyeongchangin talvikisoista. Toinen vaihtoehto olisi kieltää venäläisurheilijoita osallistumasta kisoihin Venäjän lipun alla.

Jos jompikumpi edellä mainituista vaihtoehdoista toteutuu, KHL todennäköisesti haluaa kieltää kaikkia liigan pelaajia osallistumasta kisoihin. Samaa näemmä tahdotaan Venäjän valtiotasollakin, sillä parlamentin alahuoneessa duumassa valmistellaan lakiesitystä, joka sallisi KHL:n näyttää pelaajilleen punaista valoa.

73-vuotias Mihailov voitti peliurallaan kahdeksan maailmanmestaruuden lisäksi kaksi olympiakultaa. Hän ei usko äärimmäiseen vaihtoehtoon, joka on nyt pöydällä.

– Kaikki Euroopan kiekkosarjat ovat riippuvaisia IIHF:stä (kansainvälisestä jääkiekkoliitosta). KHL-seurat eivät voi kieltää pelaajilta olympialaisia. Jos niin kävisi, saisimme isot rangaistukset ja olympialaisten lisäksi jäisimme myös ilman MM-kisoja ja muuta kansainvälistä jääkiekkoa. Vaikka lakiesitys menisi läpi, se ei vaikuta mihinkään. Pelaajat lähtevät maajoukkueisiin, eikä kukaan mahda sille mitään. Se ratkaisu aiheuttaa pelkkää vahinkoa, eikä tee mitään hyvää, Mihailov linjasi Sport-Ekspressille.

– Mutta uskon, että Venäjä on mukana olympialaisissa.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme