Mainos

Jääkiekko

 • Live

  ATP Tennis: Halle

  Ke 20.6. 13:00 - 20:30
 • Live

  ATP Tennis: Queen's Club

  Ke 20.6. 14:00 - 22:00
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 20.6. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 20.6. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 20.6. 22:25 - 22:35
Mainos

Entinen NHL-maalivahti veisteli Selänteestä – "Hän toi puhdasta pelkoa, vihdoin saan nukkua rauhassa"

Entinen NHL-maalivahti Glenn Healy vitsaili, että saa vihdoin nukkua yönsä rauhassa, kun Teemu Selännettä ja Paul Kariyaa ei tarvitse enää pelätä.

Healy pelasi NHL:ssä vuosina 1985-2001 Los Angeles Kingissiä, New York Islandersissa, New York Rangersissa ja Toronto Maple Leafsissa. Nykyään hän toimii NHL:n alumnijärjestön puheenjohtajana.

Alumnityön loistokkain ilta vietettiin maanantaina Torontossa, kun vuoden 2017 vuosikerta valittiin Hockey Hall of Fameen. Kunnian saivat tänä vuonna entinen tutkapari Selänne ja Kariya.

– Vihdoin, kun Teemu on Hockey Hall of Famessa, minun ei tarvitse huolehtia siitä, että hän tekisi minulle maalia, niin ei käy enää koskaan. Aina kun hän tuli kaukaloon, se oli puhdasta pelkoa, Healy veisteli MTV Sportille.

– Heillä molemmilla oli uskomaton kiekkoäly, mahtavat kädet ja ymmärrys maalin edessä. Kun ne yhdistettiin Paulin nopeuteen ja Teemun mahtavuuteen, se johti moniin unettomiin öihin. Kun he lopettivat, olin todella helpottunut, ja nyt kun he ovat Hall of Famessa, se on virallista, he eivät enää pelaa. Kiitos, voin nukkua yöni kunnolla, Healy virnuili.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme