Mainos

Jääkiekko

 • Live

  ATP Tennis: Halle

  Ti 19.6. 13:00 - 20:30
 • Live

  ATP Tennis: Queen's Club

  Ti 19.6. 14:00 - 22:00
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 19.6. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 19.6. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 19.6. 22:25 - 22:35
Mainos

NHL-hyökkääjä joutui rasistisen huutelun kohteeksi – "Ällöttävää"

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Chicago Blackhawksin ja Washington Capitalsin välisessä ottelussa koettiin ikävä tapaus, kun vierasjoukkue Capitalsin tummaihoinen hyökkääjä Devante Smith-Pelly joutui rasistisen huutelun kohteeksi.

Ottelun kolmannessa erässä Smith-Pelly lähti istumaan viiden minuutin jäähyä tappelun seurauksena. Jäähyaition läheisyydestä hänelle huudeltiin ”koripallo, koripallo, koripallo” -huutoja, joilla viitattiin Smith-Pellyn ihonväriin.

Rasismiin syyllistyneet huutelijat poistettiin nopeasti jäähyaition läheisyydestä järjestyksenvalvojien toimesta.

Tapaus raivostutti Capitalsin leirissä.

– Lajissamme ei ole mitään sijaa rasismille. Mielestäni se on ällöttävää, eikä sitä saa mitenkään hyväksyä. Tuo vain osoittaa tietämättömyyttä, Capitalsin päävalmentaja Barry Trotz totesi Washington Postin mukaan.

Myös kotijoukkue Blackhawks reagoi välikohtaukseen tiedotteella.

– Olemme tietoisia tapauksesta, joka sattui tämän illan ottelun yhteydessä. Fanit, jotka esittivät kyseisiä huutoja, poistettiin välittömästi katsomosta. Pyydämme anteeksi niin Smith-Pellyltä kuin Washington Capitalsin organisaatiolta. Olemme sitoutuneet luomaan ympäristön, joka ottaa avosylin vastaan kaikki katsojat, jotka saapuvat otteluihimme. Tämmöinen käyttäytyminen ei ole mitenkään hyväksyttävää, Blackhawksin tiedotteessa julistettiin.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme