Mainos

Jääkiekko

 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  Su 22.7. 14:30 - 15:00
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  Su 22.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Lähtösuora

  Su 22.7. 15:30 - 15:55
 • Live

  Formula 1: Saksan osakilpailu

  Su 22.7. 15:55 - 18:10
 • Live

  Formula 1: Saksan osakilpailu

  Su 22.7. 15:55 - 18:10
Mainos

NHL-legendalta ylisanoja povatusta supertähdestä

Kanadalainen jääkiekkolegenda Mark Messier on liittynyt varmana ensi kesän NHL-ykkösvarauksena pidetyn Connor McDavidin ylistäjien joukkoon. 

Upean NHL-uransa Edmonton Oilersissa aloittanut Messier keskusteli seuraan mitä suurimmalla todennäköisyydellä matkaavan McDavidin kanssa kolmannen NHL-finaalin yhteydessä Chicagon United Centerissä. 

– Todellinen nuori herrasmies ja erittäin maanläheinen. Hän todella tunsi kunniaa olla nykyisessä asemassaan, Messier toteaa NHL:n verkkosivuilla 18-vuotiaasta hyökkääjästä, joka Oilersin odotetaan valitsevan ykkösenä.    

– Asia, joka teki minuun isoimman vaikutuksen, oli hänen tietämyksensä pelin historiasta ja pelaajista, jotka ovat luoneet pohjan nykyisille nuorille pelaajille. Hän todellakin tiedostaa pelin historian ja perinteet, mikä on kunnioitettavaa, 54-vuotias Messier jatkaa. 

Kanadalaislegenda antoi seuraavaksi supertähdeksi hehkutetulle McDavidille yhden ison ohjeen heidän lyhyen tapaamisen aikana. 

– Muistan ikuisesti, kun Wayne (Gretzky) sanoi minulle, että hän on kaiken velkaa jääkiekolle. Hänen ykkösprioriteetti oli aina jääkiekko, ja se mitä huipulla kilpaileminen vaatii. Nykynuorilta vaaditaan paljon, mutta yhteen asiaan keskittyminen on kaiken avain. Tämän Wayne osasi ehkä parhaiten.

– Se, mitä Gretzkyltä odotettiin hänen aikanaan, sitä tullaan odottamaan myös McDavidilta ja muilta nuorilta kundeilta, Messier korostaa viitaten Oilersin muutenkin lupaavan nuorisokaartiin.

– Edmonton oli onnekas saadessaan ensimmäisen varausvuoron, ja jos he käyttävät sen McDavidiin, he valitsevat uskomattoman jääkiekkoilijan, kuusinkertainen Stanley Cup -voittaja päättää. 

NHL:n varaustilaisuus järjestetään Floridassa 26. kesäkuuta. 

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme