Mainos
 • Live

  Red Bull Air Race R 14: Chiba

  Su 27.5. 08:00 - 09:05
 • Live

  Red Bull Air Race R 8: Chiba

  Su 27.5. 10:00 - 11:05
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  Su 27.5. 14:30 - 15:00
 • Live

  Ravit: Elitloppet

  Su 27.5. 15:00 - 19:00
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  Su 27.5. 15:00 - 15:30
Mainos

Onko Sami Vatanen vapaata riistaa vai ei? NHL-pakin ympärillä erikoinen kuvio

Anaheim Ducksin päätös odottaa puolustaja Sami Vatasen kauppaamista ei välttämättä tarkoita sitä, että suomalainen olisi vapaa siirtymään uuteen NHL-seuraan Las Vegas Golden Knightsiin keskiviikon laajennusdraftissa.

Vatasen odotettiin vaihtavan maisemaa jo ennen kuin NHL-seurojen oli määrä jäädyttää kokoonpanomuutoksensa lauantaina. Näin ei kuitenkaan käynyt, joten hänet nimettiin mukaan listalle, jolta Golden Knights voi valita yhden pelaajan jokaisesta seurasta keskiviikon tilaisuudessaan.

Ducksia läheltä seuraavan Orange County Register -lehden mukaan seura on mahdollisesti tehnyt Las Vegasin kanssa sopimuksen, jonka mukaan Anaheim antaisi Las Vegasille jonkun pakkilupauksistaan sekä korkean varausvuoron vastineeksi siitä, että vastapuoli jättää Vatasen nappaamatta.

Anaheim uskoo pystyvänsä hankkimaan lähes viisi miljoonaa dollaria kaudessa tienaavalla Vatasella hyvän tason hyökkääjän. Joukkueessa on paljon lupaavia kiekollisia puolustajia, joten 26-vuotiaan jyväskyläläisen tilanne on käynyt ahtaaksi. Hän teki viime kaudella runsaasta ylivoimavastuustaan huolimatta vain neljä maalia.

Anaheimin joukkuemanageri Bob Murraylla ei kuitenkaan ole antaa ensimmäisen kierroksen varausoikeutta lauantain nuorten pelaajien varaustilaisuudesta, mutta kyseeseen saattaisi tulla joko toisen kierroksen vuorosta luopuminen tai ensi vuoden ensimmäisen kierroksen oikeus.

Kaikki 30 NHL-seuraa julkistivat sunnuntaina listan suojaamistaan pelaajista, joita ensi kaudeksi mukaan liittyvä Las Vegas ei pysty valitsemaan riveihinsä. Suomalaispelaajista kaikkiaan 13 pelaajaa otettiin mukaan suojattujen listalle. Lisäksi kaikki tulokassopimuksella pelaavat lupaukset ovat automaattisesti suojattuja.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme