Mainos

Jääkiekko

 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 18.7. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 18.7. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 18.7. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 19.7. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 19.7. 19:25 - 19:30
Mainos

Patrik Laine naurahtaa Winnipegin ihmiskuulasta: "Se on vähän erikoinen kaveri"

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Winnipeg Jets on noussut varsinkin tällä kaudella läntisen konferenssin huippujoukkueiden kastiin. Tällä hetkellä Jets on painelemassa kovaa tahtia kohti pudotuspelejä. Seuran riveistä löytyy jos jonkinlaisia tapauksia.

Jetsin hyökkäyksessä Patrik Laine on takonut kovaa jälkeä tällä kaudella. Myös Laine innostuu hekottelemaan, kun häneltä kysyy Jetsin takalinjojen viihdyttäjästä, jenkkipuolustajasta Dustin Byfuglienistä.

Byfuglienin yksi tavaramerkki näkyy kahinoiden keskellä. Monesti järkälemäinen puolustaja ei tyydy pitämään vain yhtä kaveria hallussaan, vaan käsiin tarttuu vähintään kaksi eri heppua, kuten ylhäältä kuvasta näkyy.

– Onhan se aika pelote, Laine naurahtaa Byfuglienista MTV Sportille.

– Sitä vastaan ei ole kiva pelata. Hän on hyvä pelimies ja kaiken päälle hän on tosi iso äijä. Hän kyllä pystyy hoitamaan 2-3 äijää ihan yhdellä kädelläkin, Laine jatkaa hymyissä suin.

Byfuglien, 32, voitti Stanley Cupin kaudella 2009-2010, jolloin hän edusti Chicago Blackhawksia. Tuolloin hän viiletti vielä hyökkääjänä.

Vuosien saatossa mörssärimäisen Byfuglienin paikka on vakiintunut puolustajan tontille. Vaikka jenkkipakki sortuu välillä virheisiin, on hän takonut vahvaa jälkeä jo monien vuosien ajan Jetsin takalinjoilla.

Laine on päässyt tutustumaan Byfuglieniin tämän ja viime vuoden aikana. Kaksikko tekee yhteistyötä muun muassa Jetsin ykkösylivoimalla, jossa Byfuglien toimii suoranaisena liberona siniviivan tuntumassa.

– Se on vähän erikoinen kaveri, Laine sanoo iloissa suin Byfuglienista.

– Ihan huipputyyppi ja huippupelimies, Laine jatkaa.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme