Mainos

Jääkiekko

 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 18.7. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 18.7. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 18.7. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 19.7. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 19.7. 19:25 - 19:30
Mainos

Puljujärvi vitsaili parantuneesta kielitaidostaan – Oilers-luotsi kehui suojattinsa muutosta

Edmonton Oilersin suomalaislaituri Jesse Puljujärvi halusi päästä tulostaululle jääkiekon NHL:n toisessa harjoitusottelussaan jäätyään ilman tehoja syyskauden avauspelissä. Ja sen hän myös teki.

19-vuotias Puljujärvi ei päässyt vielä tulokaskaudellaan kunnolla sisään NHL-ympyröihin. Otteluja huippuliigassa kertyi 28, mutta suurimman osan kaudesta hän oli AHL-seura Bakersfied Condorsin mukana.

Syksyn harjoitusotteluilla on siis suuri merkitys Puljujärvelle alkavan kauden kannalta. Avausottelussa ei verkko heilunut hyvistä paikoista huolimatta. Puljujärvi puhui tilanteestaan NHL:n verkkosivujen haastattelussa lauantaisen Jets-ottelun aamuna.

– Pystyn olemaan parempi kaikessa. Voin olla nopeampi, parempi syöttelijä ja minun pitää laukoa ja tehdä maaleja, Puljujärvi kommentoi.

Lisäksi hän kommentoi englannin kielen taitojaan, jotka ovat hiljalleen parantuneet harjoittelun myötä.

– Suomeni on parempaa kuin englantini, Puljujärvi tokaisi.

Winnipeg-ottelussa Puljujärvi näytti olevansa valmis ottamaan vastuuta niin kaukalossa kuin median edessäkin. Puljujärvi kuritti Jetsiä tehoilla 2+1 ja varmisti Oilersin 6-2-voiton päätöserän kolmella tehopinnallaan. Valmentaja Todd McLellan siirsi hänet viimeiseksi 20-minuuttiseksi joukkueen ykkösnyrkkiin ja se tuotti tulosta.

– Tämä oli toinen pelini, lisää on tulossa. Tuntuu siltä, että itseluottamukseni kasvoi, Puljujärvi totesi kamppailun jälkeen.

Itseluottamus näkyi myös siinä, että hän kieltäytyi Jussi Jokisen tarjoamasta tulkkausavausta median kysellessä tehoillasta.

– Hän ottaa tuolla tavalla enemmän vastuuta, mikä näkyy myös kaukalossa. Hän on sillä saralla viime vuotta edellä, Oilers-luotsi McLellan kehui.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme