Mainos

Jääkiekko

 • Live

  ATP Tennis: Halle

  Ti 19.6. 13:00 - 20:30
 • Live

  ATP Tennis: Queen's Club

  Ti 19.6. 14:00 - 22:00
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 19.6. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 19.6. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 19.6. 22:25 - 22:35
Mainos

Stanley Cup -mestari Aleksandr Ovetshkin pääsi kokeilemaan baseballia – suoritus jätti toivomisen varaa

Stanley Cupin voiton torstaina varmistanut NHL-seura Washington Capitals on jatkanut riehakasta juhlimistaan palattuaan länsirannikolta takaisin Yhdysvaltojen pääkaupunkiin.

Pääkuvan videolla juttua Capitalsin mestaruudesta.

Eilen lauantaina joukkue vieraili Washington Nationalsin ja San Francisco Giantsin välisessä baseballin MLB-sarjan ottelussa. Capitalsin joukkue pääsi jopa kentälle saakka, ja Capsin viimeisen vuosikymmenen keulakuva Aleksandr Ovetshkin oli valittu heittämään kamppailua edeltävä näytösluonteinen avausheitto.

Ovetshkin ei ilmeisesti ole baseballissa samanlainen luonnonlahjakkuus kuin golfissa, jossa mies löi legendaarisesti hole-in-onen ensimmäisen pelaamansa kierroksen aikana, sillä kova vasemman käden heitto meni reilusti yli kohteen.

Ovetshkin ei kuitenkaan jättänyt leikkiä kesken, vaan hän päätti ottaa uuden yrityksen. Se päättyi onnellisemmin: venäläinen pyysi faneilta kannustusta ja heitti pallon suoraan siepparina tilanteessa toimineelle Nationalsin Max Scherzerille.

Juhlat tuskin loppuvat Washingtonissa vielä vähään aikanaan. Capitalsin virallinen mestaruusparaati järjestetään ensi tiistaina.


Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme