Mainos

Jääkiekko

 • Live

  ATP Tennis: Halle

  To 21.6. 13:00 - 20:30
 • Live

  ATP Tennis: Queen's Club

  To 21.6. 14:00 - 22:00
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 21.6. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 21.6. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  To 21.6. 22:25 - 22:35
Mainos

Suomalainen NHL-hyökkääjä paljastaa: piinaava selkävamma vaivasi lähes koko kauden ajan

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Montreal Canadiensia edustava Artturi Lehkonen joutui taistelemaan lähes koko kauden ajan piinaavan selkävaivan kanssa. Lehkonen, 22, on nyt kuntouttanut vammaa kaikessa rauhassa.

Lehkonen hyppäsi NHL:ään kaudeksi 2016-17, jolloin hän hurmasi heti Canadiensin paidassa. 73 runkosarjaotteluun Lehkonen nakutti tehot 18+10=28.

Toisella NHL-kaudellaan niin Lehkonen itse kuin Canadiens olivat vaikeuksissa. Perinteisen kiekkokaupungin Montrealin ylpeys Canadiens ei päässyt lainkaan pudotuspeleihin. Lehkonen itse taas taisteli selkävamman kanssa.

Loukkaantumisten takia Lehkonen joutui jättämään useampia Canadiensin pelejä välistä. Runkosarjassa hänelle kertyi 66 ottelua, joissa syntyivät tehot 12+9=21.

– Pidetään huoli siitä, että se (vamma) ei haittaa ensi vuonna. Että saisi pelata terveen kauden, Lehkonen sanoo MTV Sportille kesäharjoittelun keskeltä Turusta.

Kuinka paljon vammat haittasivat?

– Kyllä ne omalta osaltaan haittasivat, Lehkonen myöntää.

Lehkosen fysioterapeutin Viljo Niemeläisen mukaan Canadiensia on informoitu hyvin Lehkosen selän kuntoutuksesta. Niemeläisen mukaan yhteistyö on toiminut heidän ja Montrealin välillä.

– Selkä on kuitenkin meidän ydin ja osa meidän keskivartaloa. Tällä hetkellä se on käytännössä terve. Se on selvitetty kuntoon, mutta sitä pitää huomioida kaikessa harjoittelussa niin nyt kuin kauden aikana, Niemeläinen käy läpi.

Lehkosen ajatuksia niin harjoittelun takaa kuin muun muassa NHL:n pian alkavasta finaalisarjasta lisää ylhäällä olevalta videolta. 

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme