Mainos
 • Live

  Formula 2: Monaco / perjantain kilpailu

  Pe 25.5. 12:25 - 13:40
 • Live

  ATP Tennis: Lyon / Välierät

  Pe 25.5. 15:30 - 20:00
 • Live

  Ravit: Toto4

  Pe 25.5. 19:00 - 20:35
 • Live

  Tulosruutu

  Pe 25.5. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Pe 25.5. 22:25 - 22:35
Mainos

Kärpät-luotsi mystisenä tähtihyökkääjän poissaolosta – "Täällä tapahtuu kaikenlaista"

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner oli mystinen hyökkääjä Ville Leskisen äkillisestä poissaolosta Tapparaa vastaan pelatun voittoisan toisen finaaliottelun jälkeen.

Videolla huippuhetket Tapparan ja Kärppien välisestä toisesta finaaliottelusta.

Kärpät nousi komeasti 1-2-tappioasemasta voittoon. Mannerin mukaan vaihtopenkillä pyrittiin antamaan yksinkertaisia ohjeita.

– Tietysti sitä toivoo, että rohkeus ja tasapaino säilyisivät pelissä ja kun menet johtoasemaan, oma pelaaminen ei loppuisi. Otettiin vähän liikaa jäähyjä ja annettiin tulikuumalle ylivoimalle mahdollisuuksia. Yritin muistuttaa, että ollaan huolellisia ja rohkaisin pysymään omassa pelisuunnitelmassa, Manner perkaa ottelua.

Ottelun alla nähtiin myös erikoinen poissaola, kun hyökkääjä Ville Leskinen oli jo merkitty pelaavaan kokoonpanoon, mutta jäi pois alkulämmittelyjen aikana. Mannerin mukaan kyse ei kuitenkaan ole loukkaantumisesta.

– Nämä playoffit ovat tällaisia, että täällä tapahtuu kaikenlaista. Meillä ei ole tällä hetkellä kuin Mikko Niemelä ja Aleksi Mäkelä loukkaantuneina, Manner kommentoi mystisesti. 

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme