Mainos
 • Live

  Mäkihypyn maailmancup: Wisla

  Su 19.11. 17:10 - 18:00
 • Live

  ATP Tennis: World Tour Finals / Finaali, nelinpeli

  Su 19.11. 17:30 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Su 19.11. 19:10 - 19:20
 • Live

  ATP Tennis: World Tour Finals / Finaali, kaksinpeli

  Su 19.11. 20:00 - 23:00
 • Live

  Tulosruutu

  Su 19.11. 22:25 - 22:35

Sportin Karvisen nyrkki osui tuomariinkin – näin kierros eteni

Jääkiekon SM-liigaa urakoitiin keskiviikkona täysi seitsemän ottelun kierros. Huilivuorossa oli ainoastaan JYP. MTV Sport seurasi kierroksen etenemistä.
Kello 21.00. Kaikki ottelut ovat päättyneet. HPK:n ja Lukon ottelussa ei tällä kertaa maaleilla juhlittu. Lopputulos hämeenlinnalaisille 2-0. Pelicans kukisti Sportin tulisessa ja jäähyminuuttien täyteisessä kamppailussa kotonaan niin ikään 2-0.

KooKoo vastasi illan yllätyksestä voittamalla sarjajohtaja-Tapparan vieraissa 6-3. TPS puolestaan jatkoi tiukkoja vierasottelujaan ja nitisti Ässät 1-0.

KalPa-Ilves voittomaali! Kuopion ottelu mitellään pitkän kaavan mukaan. Ratkaisevan voittomaalin iskee tymäkällä laukauksella tolpan kautta sisään Ilveksen Jerry D-Amigo – tamperelaisille näin 2-1-vierasvoitto.

Tappara-KooKoo 59. min. Maali! Tämäkin ottelu alkaa olla sinetissä! Terry Broadhurst tarjoaa Kai Kantolalle kiekon maalin edustalle, ja Kantola siirtää illan toisella osumallaan KooKoon jo 6-3-johtoon. Pelikello näyttää aikaa 58:01.

Pelicans-Sport 57. min. Maali! Pelicans on lähellä voittoa. Kolme minuuttia peliä jäljellä, kun Sport-maalivahti Mika Järvinen sekoilee pitäessään kiekkoa vain puolittain hallussaan. Arttu Heikkinen ryövää kiekon halvasti ja siirtää lahtelaiset vähämaalisessa kamppailussa 2-0-johtoon.

Tappara-KooKoo 56. min. Maali! Josh Green vieKooKoon ylivoimalla 5-3-vierasjohtoon nelisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Green saa poikittaissyötön Jarkko Maliselta ja siirtää kiekon rystyllä jäätä pitkin sisään. Yllätys tuoksuu ilmassa.

Kello 20.45. Ottelut SaiPa-Jukurit ja HIFK-Kärpät ovat päättyneet. SaiPa päätti viiden perättäisen kotitappion putkensa 1-0-voittoon ja lisäsi mikkeliläisten tuskaa. Jukureille kuudes peräkkäinen tappio. HIFK kuritti nousukuntoista Kärppiä 4-1 ja otti kolmannen perättäisen voittonsa.

HIFK-Tappara 59. min. Maali! Ottelu on sinetissä, kun HIFK:n Corey Elkins maalaa 4-1 tyhjiin.

Tappara-KooKoo 55. min. Maali! KooKoo siirtyy 4-3-vierasjohtoon. Robin Jacobssonin lyöntilaukaus ottaa Tapparan Juhani Jasusta kimmokkeen ja painuu verkon perukoille.

Ässät-TPS 48. min. Ässät saa kiekon häkkiin, mutta potkumaali hylätään videotarkistuksen jälkeen. Juho Tommila sijoittaa irtokiekon maaliin hylkäyksen arvoisesti sisäterällä.

HIFK-Kärpät 53. min. Maali! HIFK:n Juhamatti Aaltonen on vireessä! Aaltonen iskee ranteella oikealta b-pisteen tuntumasta illan toisensa – taitohyökkääjällä tälle illalle kasassa nyt tehot 2+1. HIFK johtaa 3-1, kun varsinaisen peliajan seitsemän viimeistä minuuttia ovat käynnissä.

Tappara-KooKoo 48. min. Maali! Tapparan Jukka Peltola pyssyttää ylivoimalla hyökkäyssiniseltä Jan-Mikael Järvisen ja Charles Linglet'n tarjoilusta. Peli nyt tasan 3-3.

KalPa-Ilves 50. min. Lähellä käy, vaan ei lasketa. Ilveksen Markku Flinck tarjoaa kiekon maalin eteen Markus Jokiselle, ja Jokisen laukaus osuu ylärimaan.

Tappara-KooKoo 44. min. Maali! Tappara kuittaa KooKoon kolmannen osuman nopeasti. Jan-Mikael Järvinen tarjoilee Charles Linglet'lle maalin kulmalle, ja Linglet sijoittaa pelivälineen verkon perukoille. Isännät nousevat jälleen maalin päähän: 2-3.

Tappara-KooKoo 44. min. Maali! KooKoon Eero Savilahti nousee alivoimalla vastahyökkäykseen vasenta laitaa pitkin ja napauttaa rannelaukauksensa etukulmasta sisään. KooKoo johtaa sarjakärkeä nyt 1-3.

Kello 20.01. Kaikissa kamppailuissa on siirrytty toiselle erätauolle, ja tasaista on. Vain Hämeenlinnassa kaulaa on toisen joukkueen eduksi enemmän kuin yksi maali, kun HPK johtaa Lukkoa 2-0.

Tappara-KooKoo 39. min. KooKoon Robin Jacobsson riisuu Tapparan Henrik Haapalan kultakypärän ja lähtee istumaan 10 minuutin käytösrangaistusta.

Tappara-KooKoo 38. min. Maali! Tapparan Sebastian Repo heittää rannelaukauksen oikeasta laidasta pienestä kulmasta, ja mainion ottelun tähän asti pelanneelle KooKoo-vahti Samu Perhoselle livahtaa osuma ensimmäistä kertaa tänä iltana. Perhosta häiritsee kahden miehen maski. 1-2.

Pelicans-Sport 35. min. Maali! Nyt on kaikissa otteluissa osuttu vähintään kertaalleen. Pelicansin Vili Sopanen kihauttaa kiekon maalinedushässäkästä Taavi Vartiaisen ja Juhani Tyrväisen esityöstä sisään. Sport-vahti Mika Järvinen on menettänyt mailansa ja on rähmällään, kun maalin edessä rouhiva Sport-puolustus on painanut jäähän Taavi Vartiaisen ja samalla oman maalivahtinsa. 1-0.

Pelicans-Sport 30. min. Lahdessa kuohuu: Pelicansin Ben Bloodille ja Sportin Otto Karviselle tappelusta viiden minuutin väkivaltaisuusrangaistukset. Karvisen nyrkki osui pariin otteeseen tuomariinkin, joka oli mennyt tilanteeseen väliin. Karvinen saa viisiminuuttisen lisäksi 20 minuutin pelirangaistuksen väkivaltaisuudesta ja toisen 20 minuutin rangaistuksen sopimattomasta käytöksestä tuomaristoa kohtaan: Sport-pelaajalle siis yhteensä 45 minuuttia rangaistusta.

HIFK-Kärpät 35. min. Maali! Edellisen osuman alustanut Juhamatti Aaltonen maalaa nyt itse oikealta b-pisteen lähettyviltä. Tarkka rannelaukaus uppoaa etukulmasta sisään, ja isännät siirtyvät 2-1-johtoon.

Ässät-TPS 31. min. Maali! TPS pelaa ylivoimaa – Jerry Ahtola jakaa hyökkäyssinisellä levityssyötön Henrik Tallinderille, ja Tallinderin lyöntilaukaus puhuu lujaa. Vierailijat siirtyvät 1-0-johtoon.

Tappara-KooKoo 30. min. Maali! KooKoo on Tampereella kovassa lyönnissä. Terry Broadhurst napauttaa b-pisteiden välistä ranteella kiekon Tappara-vahti Teemu Lassilan räpylää hipoen yläkulmaan. 0-2.

Pelicans-Sport-ottelussa on puhuttanut avauserän taklaus, jossa Sportin Filip Riska näyttää tuuttaavan kyynärpäällään lahtelaisten ykkösketjun hyökkääjää Taavi Vartiaista päähän. Vartiainen nousi ylös, eikä tilanteesta tuomittu rangaistusta.

SaiPa-Jukurit 32. min. Maali! SaiPan Elmeri Kaksonen kuljettaa kiekkoa maalin takana ja pyöräyttää pelivälineen maalin eteen Tero Koskirannalle namupaikkaan. Koskiranta ei huipputontistaan erehdy. 1-0.

HPK-Lukko 23. min. Maali! HPK toista kertaa maalinteon asialla. Mathias Porseland purkaa pelivälineen omista lasin kautta keskialueelle; Oula Palve on hyökkäyssinisellä kiekon perässä valppaana, karkaa läpiajoon ja huudattaa hämeenlinnalaisyleisöä: 2-0.

HIFK-Kärpät 27. min. Maali! HIFK tulee tasoihin. Juhamatti Aaltonen pyssyttää lyöntilaukauksen kärppävahti Jussi Rynnäksen patjoihin. Saku Salmela on ensimmäisenä irtokiekossa ja lyö kiekon häkkiin.

Kello 19.24. Kaikissa otteluissa saatu toinen erä vauhtiin.

KalPa-Ilves 21. min. Maali! Ilves tulee tasoihin nopeasta hyökkäyksestä oman alueen aloitusvoiton jälkeen. Juho Liuksiala kääntää kiekon oikealta laidalta maalille, josta Michael Keränen siirtää pelivälineen sisään. 1-1.

Kello 19.07. Kaikki ottelut ensimmäisellä erätauolla. Neljässä kohtaamisessa toistaiseksi maali per ottelu, ja kolme peliä vielä maalittomassa tilanteessa.

HPK-Lukko 20. min. Maali! Lukon Joose Antonen menettää kohtalokkaasti kiekon hyökkäyssinisellä raumalaisten pyörittäessä ylivoimapeliä. HPK:n kultakypärä Sakari Manninen karkaa alivoimalla läpiajoon ja uittaa Lukko-maalivahti Kaapo Kähkösen längistä sisään todellisen pukukoppimaalin – kolme sekuntia ennen avauserän päättymistä. Manninen viimeisteli alivoimamaalin viimeksi viime viikolla Pelicansia vastaan.

HPK:n ja Lukon avauserä ei enteile tällä kertaa suuria maalijuhlia.

Pelicans-Sport 10. min. Rämäpäisenä pelaajana tunnettu Pelicansin Antti Tyrväinen törmää tuomariin. Tyrväiselle tuomitaan 20 minuutin pelirangaistus sopimattomasta käytöksestä tuomaristoa kohtaan.

Tappara-KooKoo 12. min. Maali hyväksytään! KooKoo siirtyy sarjajohtajaa vastaan 1-0-vierasjohtoon. Osuma merkitään Kai Kantolalle, ja alustukset Josh Greenille ja Jarkko Maliselle.

Tappara-KooKoo 12. min. KooKoon Kai Kantola ja Josh Green rouhivat ylivoimalla maalin edessä, ja vierailijat saavat kiekon häkkiin. Mutta ovatko kouvolalaiset maalivahdin alueella? Osumaa tarkistetaan videolta. 

Puolustajana pelaava Ilkka Mikkola on yleensä tehnyt muutaman maalin per kausi, ja vähintään siis yhden 19. peräkkäisellä SM-liigasesongillaan!

HIFK-Kärpät 14. min. Maali! Nyt osutaan Helsingissäkin. Asialla ovat vierailijat, tarkemmin sanoen Ilkka Mikkola tulisella lyöntilaukauksellaan. Kärpät 1-0-johtoon.

Kello 18.44. Maalit ovat kortilla. Kaikissa seitsemässä ottelussa ensimmäiset 10 minuuttia ovat piakkoin täyttymässä, ja vain Kuopiossa on toistaiseksi osuttu.

KalPa-Ilves 2. min. Maali! KalPan Niko Mikkola kihauttaa SM-liigaillan ensimmäisen osuman painavalla rannelaukauksella vasemmalta b-pisteen tuntumasta! Maaliin syöttöpisteet Alexander Ruuttulle ja Sami Mutaselle. Kuopiolaiset näin pikaisesti 1-0-johtoon.

Kello 18.31. Ottelut käyntiin!

Kello 18.20. SaiPa ja Jukurit kohtaavat itäisessä kamppailussa Lappeenrannassa, jossa kumpikin tarvitsee kipeästi pisteitä. Jukurit on kymmenentenä, kiinni viimeisessä säälipudotuspelipaikassa, mutta takana hengittää useita joukkueita niskaan. SaiPa on Jukureista seitsemän pisteen päässä toiseksi viimeisenä.

Jukurit on viiden ottelun tappioputkessa, mutta edellinen ottelu sarjajohtaja Tapparaa vastaan antoi lupauksia – Jukurit kykeni pelaamaan laadukasta kiekkokontrollijääkiekkoa ja vei pelillisesti hienokseltaan ensimmäistä ja kolmatta erää.

SaiPa on taas hävinnyt viisi viimeisintä kotiotteluaan. Lappeenrantalaiset olivat edellisessä ottelussaan Oulussakin jaloissa ja kärsivät Kärppiä vastaan 5-2-tappion. SaiPa voitti syksyllä Jukureita vastaan kauden kaksi aiempaa keskinäistä – irtoaako tänään viime aikojen vaikeuksista huolimatta kolmas voitto viikinkinutuista?

Kello 18.10. HPK:n ja Lukon kohdatessa maalihanat ovat tällä kaudella olleet railakkaasti auki: kolmessa kohtaamisessa on syntynyt yhteensä 26 osumaa. Viimeksi joukkueiden pelattua joulukuussa vastakkain nähtiin koko kauden suurimmat maalijuhlat, kun HPK voitti Raumalla pelatun ottelun jatkoajalla 8-7. Aiemmissa otteluissa syntyi yhteensä viisi ja kuusi maalia, ja nekin voitti HPK.

Tänään nähtäneen ainakin edelliskoitosta maltillisemmat lukemat, mutta onko puolustusvoittoisemmasta Lukosta hakemaan vierasvoittoa modernia vauhtikiekkoa tiiviillä viisikolla pelaavasta HPK:sta?

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

 • To 23.11.

 • SHL: Skellefteå - Luulaja

  SHL: Skellefteå - Luulaja

  To 23.11. 20:00-22:20
  SHL: Skellefteå - Luulaja ( 23.11.2017 ). Selostajana Teppo Laaksonen. Suora lähetys.
  To 23.11. 20:00-22:20
 • La 25.11.

 • SHL: Örebro - Brynäs

  SHL: Örebro - Brynäs

  La 25.11. 19:00-21:20
  SHL: Örebro - Brynäs ( 25.11.2017 ). Selostajana Teppo Laaksonen. Suora lähetys.
  La 25.11. 19:00-21:20
 • To 30.11.

 • SHL: Växjö - Luulaja

  SHL: Växjö - Luulaja

  To 30.11. 19:50-22:10
  SHL: Växjö - Luulaja ( 30.11.2017 ). Selostajana Teppo Laaksonen. Suora lähetys.
  To 30.11. 19:50-22:10
 • La 02.12.

 • SHL

  SHL

  La 02.12. 19:00-21:20
  Suora lähetys.
  La 02.12. 19:00-21:20
 • Ti 05.12.

 • CHL Playoffs: Trinec - Brynäs

  CHL Playoffs: Trinec - Brynäs

  Ti 05.12. 17:50-20:20
  Suora lähetys.
  Ti 05.12. 17:50-20:20
 • CHL Playoffs: JYP - Brno

  CHL Playoffs: JYP - Brno

  Ti 05.12. 18:50-21:20
  Suora lähetys.
  Ti 05.12. 18:50-21:20
 • CHL Playoffs: Liberec - Zürich

  CHL Playoffs: Liberec - Zürich

  Ti 05.12. 20:05-23:30
  Suora lähetys.
  Ti 05.12. 20:05-23:30
 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot