Mainos

Jääkiekko

 • Live

  Formula GP3: Ranska / sunnuntain kilpailu

  Su 24.6. 11:40 - 12:25
 • Live

  Formula 2: Ranska / sunnuntain kilpailu

  Su 24.6. 12:55 - 13:55
 • Live

  ATP Tennis: Halle / Finaali

  Su 24.6. 14:00 - 16:55
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  Su 24.6. 15:30 - 16:00
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  Su 24.6. 15:35 - 16:00
Mainos

Lehterä toi suuren muutoksen SaiPaan – "Kaikki uusiksi kesällä"

Lappeenrannan SaiPa on päässyt loistavaan tuloskuntoon jääkiekon SM-liigassa.

SaiPa porskuttaa heikon alkukauden jälkeen kuuden ottelun voittoputkessa. Rumat tappiot ovat vaihtuneet makeisiin pistepotteihin, joista viimeisin tuli JYPistä Jyväskylässä tiistaina.

Lappeenrannassa siirryttiin kesällä uuteen aikaan, kun Tero Lehterä tuli joukkueen päävalmentajaksi. SaiPa-kapteeni Ville Koho taustoitti Lehterän aloittamaa muutosta MTV Sportille.

– Kun peilataan kesään, niin kaikki asiat muuttuivat tässä. Kesäharjoittelusta lähtien, jäällä eri asioita, taktiikat uusiksi. Olemme tavallaan lähteneet (uudestaan) ihan alusta. Nyt olemme saaneet kehitettyä homman tähän pisteeseen, mutta vielä on paljon kehitettävää. Siihen, että olemme nyt voittoputkessa, suurin asia on se, että olemme saaneet puolustuksen kuntoon alkukaudesta. Myös (Frans) Tuohimaa on ollut loistava maalissa, Koho kommentoi. 

Koho kertoo pääkuvan videolla tarkemmin muun muassa muuttuneesta harjoittelusta, jossa Lehterä on ollut itse aktiivisesti mukana. Alla Lehterän kommentteja joukkueensa syksystä. 

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme