Mainos

Jääkiekko

 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 17.7. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 17.7. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 17.7. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 18.7. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 18.7. 19:25 - 19:30
Mainos

Milloin Miro Heiskanen palaa liigakaukaloihin? – Huippulupaus paljasti aikataulunsa

Jääkiekon nuorten MM-kisojen jälkeen Miro Heiskanen on ollut sivussa loukkaantumisen takia. Nykyinen vaiva haittaisi häntä jo Buffalossa pelatussa turnauksessa, jossa Heiskanen pelasi kuitenkin kaikki Suomen pelit.

Nuorten Leijonien päävalmentaja Jussi Ahokas kertoi aiemmin Heiskasen olleen pelikuntoinen, minkä takia hän päätettiin peluuttaa.

- Ei se vamma mitenkään hirveästi haitannut. Toki, ei voi puhua aivan normaalista tilanteesta, mutta kaikki oli kuitenkin sen verran hyvin, ettei se vamma haitannut pelaamista, Heiskanen sanoo MTV Sportille.

Kisoissa 18-vuotiaan puolustajan otteet jättivät kysymysmerkkejä ilmoille. Heiskanen ei halua lähteä selittelemään mitään loukkaantumisten kautta.

- Se on ihan turhaa. Ihan hyvin pystyi pelaamaan noinkin, Heiskanen kuittaa.

- Ei se homma jäänyt ainakaan tuosta kiinni.

Turnauksen jälkeen Heiskanen on seurannut sivusta IFK:n pelejä. Punapetojen päävalmentajan Ari-Pekka Selinin mukaan Heiskasta ei ole voinut peluuttaa, koska hän on ollut loukkaantuneena. Heiskanen ei ole yksinkertaisesti saanut pelilupaa lääkäreiltä.

Mikä tilanne on tällä hetkellä?

- Vähän lepuutetaan tuota vammaa. Jos ensi viikolla pääsisi pelaamaan, niin se olisi hyvä juttu, Heiskanen sanoo, lisäten perään:

- Periaatteessa voisin jo nyt pelata, mutta jos pelikunto ei ole ihan 100-prosenttinen, niin silloin kannattaa huilata hetki. Ensi viikkoon tähdätään, Heiskanen sanoo paluustaan.

Nuorten MM-kisoissa Suomen lahjakas nippu tipahti puolivälierissä Tshekille. Turnauksesta syntyneen pettymyksen Heiskanen on jättänyt jo taka-alalle.

- Ihan hyvin on päässyt siitä ylitse. Ja pakkokin päästä. Hommat jatkuvat kuitenkin hyvin nopeasti seurajoukkueen puolella. Ei sitä voi jäädä murehtimaan, Heiskanen miettii.

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme