Mainos

Jääkiekko

 • Live

  ATP Tennis: Halle

  To 21.6. 13:00 - 20:30
 • Live

  ATP Tennis: Queen's Club

  To 21.6. 14:00 - 22:00
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 21.6. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 21.6. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  To 21.6. 22:25 - 22:35
Mainos

Yllätysuutinen: Risto Dufva jättää Jukurit – "Aika etsiä uutta verta peräsimeen"

Risto Dufvan ja Jukurien joulukuussa julkistama kahden vuoden jatkosopimus on purettu. Dufva ei jatka enää Jukurien päävalmentajana.

Dufva valmensi Jukureita tuoreimmalla keikallaan mikkeliläisseuran kaksi ensimmäistä SM-liigakautta. Jukurit sijoittui tällä kaudella SM-liigassa 13:nneksi ja viime sesongilla ensimmäisellä liigakaudellaan 11:nneksi.

– Valmentajan tehtävä vaatii valtavasti voimavaroja ja kauden päättyessä katsottiin, että minä olen kantanut korteni kekoon Jukurien liigataipaleella ja Jukurien on aika etsiä uutta verta peräsimeen. Tulen kauden alussa innolla Ikioma Areenalle kannustamaan henkistä kotijoukkuettani, Dufva sanoo Jukurien tiedotteessa.

Dufva toimi Jukurien valmentajana myös 1990-luvun lopussa ja 2000-luvun alkupuolella. Dufva valmensi tuolloin Jukurit kakkosdivisioonasta neljään Mestis-mestaruuteen.

Jukurit kertoo tiedotteessaan, että yhteiset harjoitukset (tulevaa kautta kohden) alkavat suunnitellusti 9. huhtikuuta Juuso Hahlin, Mika Tarvaisen, Teemu Suokkaan ja Mikko Hakkaraisen johdolla.

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme