Mainos

Jääkiekko

 • Live

  ATP Tennis: Halle

  To 21.6. 13:00 - 20:30
 • Live

  ATP Tennis: Queen's Club

  To 21.6. 14:00 - 22:00
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 21.6. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 21.6. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  To 21.6. 22:25 - 22:35
Mainos

Ukrainalaislehti: Jääkiekon MM-kisojen alasarjassa tulosmanipulaatioyritys

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF tutkii MM-kisojen 1. divisioonan otteluun kohdistunutta tulosmanipulaatiota, kertoo ukrainalaislehti Obozrevatel.

Epäily tulosmanipulaatiosta koskee 28. huhtikuuta pelattua 1A-divisioonan alkulohkon päätösottelua Ukrainan ja Etelä-Korean välillä.

Kisaisäntä-Ukrainalla ei ollut ottelussa suurta panosta, sillä jo ennen peliä maan karsiutuminen alempaan divisioonaan oli varmaa.

Obozrevatel-lehden tietojen mukaan kaksi Ukrainan maajoukkuepelaajaa oli saanut noin 25 000 euron summan ottelutuloksen manipuloinnista. Maksun vaatimuksena oli, että Ukrainan pitäisi hävitä Etelä-Korealle kahdella tai useammalla maalilla.

Todisteena tulosmanipulaatioyrityksestä lehdellä on hallussa kaksi käsin kirjoitettua sopimusta, joissa pelaajat lupasivat palauttaa rahat, kun tulos ei toteutunut. Sopimukset on allekirjoitettu ottelua seuranneena päivänä.Väitetty tulosmanipulaatioyritys ei lopulta onnistunut. Ottelu oli varsinaisen peliajan jälkeen tasalukemissa 1-1, ja Korea oli parempi voittomaalikilpailussa.

Obozrevatel-lehden mukaan Ukrainan jääkiekkoliitto käsittelee tapausta maanantaina.

Katso kyseisen ottelun kohokohdat:


Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Jääkiekon livelähetykset

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme