Mainos
 • Live

  ATP Tennis: Halle

  Ti 19.6. 13:00 - 20:30
 • Live

  ATP Tennis: Queen's Club

  Ti 19.6. 14:00 - 22:00
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 19.6. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 19.6. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 19.6. 22:25 - 22:35
Mainos

Kisaisännälle toivoa! Kuuro meediokissa ennusti Venäjälle MM-voittoa

Venäjän joukkueelle ei ennakkoon anneta suuria menestysmahdollisuuksia jalkapallon MM-kisoissa, mutta tänään on juhlanaihetta, ainakin jos uskoo Achilles-kissan ennustusta.

Venäjä ja Saudi-Arabia avaavat tänään MM-kisat päivän ainoalla ottelulla. Pietarissa asusteleva Achilles-kissa on meedion maineessa.

Kuuro Achilles sai eteensä kaksi ruokakulhoa, toisessa oli Venäjän ja toisessa Saudi-Arabian lipun värit. Pienen epäröinnin jälkeen Achilles valitsi Venäjän ruokakipon, mikä tulkittiin Venäjän voiton ennustamiseksi MM-avauksessa.

Voitto tulisi tarpeeseen, sillä Venäjää pidetään yhtenä heikoimmista kisaisännistä jalkapallon MM-kisoissa. Alla on seitsemän peliä ilman voittoa.

Kaikki keinot ovat käytössä, venäläinen TV-juontaja Ivan Urgant kannustaa venäläisiä kasvattamaan päävalmentaja Stanislav Tshertshesovin mallia mukaillen viiksiä.

Venäjän ja Saudi-Arabian välinen ottelu alkaa tänään kello 18.00 Suomen aikaa.

​​​​​​​


Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme