Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ma 20.8. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 20.8. 19:25 - 19:30
 • Live

  La Liga: Valencia - Atlético Madrid

  Ma 20.8. 20:55 - 22:55
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 20.8. 22:25 - 22:35
 • Live

  La Liga: Ath. Bilbao - Leganés

  Ma 20.8. 22:55 - 00:52
Mainos

Kisaisännälle toivoa! Kuuro meediokissa ennusti Venäjälle MM-voittoa

Venäjän joukkueelle ei ennakkoon anneta suuria menestysmahdollisuuksia jalkapallon MM-kisoissa, mutta tänään on juhlanaihetta, ainakin jos uskoo Achilles-kissan ennustusta.

Venäjä ja Saudi-Arabia avaavat tänään MM-kisat päivän ainoalla ottelulla. Pietarissa asusteleva Achilles-kissa on meedion maineessa.

Kuuro Achilles sai eteensä kaksi ruokakulhoa, toisessa oli Venäjän ja toisessa Saudi-Arabian lipun värit. Pienen epäröinnin jälkeen Achilles valitsi Venäjän ruokakipon, mikä tulkittiin Venäjän voiton ennustamiseksi MM-avauksessa.

Voitto tulisi tarpeeseen, sillä Venäjää pidetään yhtenä heikoimmista kisaisännistä jalkapallon MM-kisoissa. Alla on seitsemän peliä ilman voittoa.

Kaikki keinot ovat käytössä, venäläinen TV-juontaja Ivan Urgant kannustaa venäläisiä kasvattamaan päävalmentaja Stanislav Tshertshesovin mallia mukaillen viiksiä.

Venäjän ja Saudi-Arabian välinen ottelu alkaa tänään kello 18.00 Suomen aikaa.

​​​​​​​


Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme