Mainos
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  Su 22.7. 14:30 - 15:00
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  Su 22.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Lähtösuora

  Su 22.7. 15:30 - 15:55
 • Live

  Formula 1: Saksan osakilpailu

  Su 22.7. 15:55 - 18:10
 • Live

  Formula 1: Saksan osakilpailu

  Su 22.7. 15:55 - 18:10
Mainos

Kuva: Cristiano Ronaldon hirvittävälle muotokuvalle korvaaja – tältä näyttää uusi tekele

Sosiaalisessa mediassa revittiin viime vuonna huumoria, kun Madeiran lentokentällä julkaistiin Cristiano Ronaldon muotokuva. Valtaosa ihmisistä oli sitä mieltä, että rintakuva oli epäonnistunut ja jopa koominen tekele.

Videolla kooste maanantain MM-kisapäivästä.

Bleacher Report -sivusto antoi tänä vuonna alkuperäisen patsaan tehneelle Emmanuel Santosille toisen mahdollisuuden. Se onnistuikin mieheltä paljon paremmin. Madeiran lentokenttä ei kuitenkaan ottanut Santosin toista versiota käyttöönsä.

Sen sijaan madeiralaiset päättivät tilata uuden muotokuvan saariryhmän ylpeyden kunniaksi. Tällä kertaa Ronaldon rintakuvan tekijää ei paljastettu julkisuuteen. Lentokenttä on nyt julkaissut Twitterissä kuvan uudesta patsaasta, joka on saanut pääosin hyvän vastaanoton.

Madeiran lentokenttä nimettiin vuonna 2016 ”Cristiano Ronaldon lentokentäksi”. Loistavasti tämän kesän MM-kisat aloittanut supertähti syntyi ja vietti ison osan lapsuudestaan Madeiralla.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme