Mainos
 • Live

  Moto3: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 13:30 - 14:25
 • Live

  La Liga: Rayo Vallecano - Alavés

  La 22.9. 13:55 - 16:00
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 22.9. 15:00 - 18:00
 • Live

  MotoGP: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 15:05 - 16:05
 • Live

  Moto2: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 16:05 - 17:10
Mainos

Lionel Messin fani kateissa itsemurhaviestin jälkeen – "Mitään tässä maailmassa ei ole jäljellä"

Jalkapallon supertähden Lionel Messin intohimoinen fani Intiasta on jättänyt itsemurhaviestin ja kadonnut tiehensä.

Pääkuvan videolla kohokohtia lauantain peleistä.

Dinu Alex, 30, musertui Messin edustaman Argentiinan torstaisesta 0–3-tappiosta Kroatialle jalkapallon MM-kisoissa Venäjällä. Tappion jälkeen Argentiinan asema lohkossa näytti tukalalta, sillä kahdesta pelistä oli kasassa vain yksi piste. Alexille tämä oli liikaa.

– Mitään tässä maailmassa ei ole jäljellä minun nähtäväkseni. Katoan kuoleman syvyyteen. Kukaan ei ole vastuussa kuolemastani, intialaismediassa raportoitiin Alexin sanoista.

Alexin isä on kertonut nähneensä poikansa katsomassa ottelua, ennen kuin meni itse nukkumaan. Ylös noustuaan jäljellä oli vain itsemurhaviesti.

Poliisi- ja pelastusyksikkö ovat käynnistäneet etsinnät fanin löytämiseksi. 

Argentiinalla vielä toivoa

Lähipiirin mukaan Alexilla oli vain vähäisesti ystäviä. Hänen on kuvailtu olleen intohimoinen Messin fani ja katsoneen jalkapallopelejä tarkkaan.

– Messi, elämäni on sinua varten. Odotan sinun nostavan mestaruuspystiä, hänen kerrotaan muun muassa kirjoittaneen.

Argentiinan menestykseen on yhä mahdollisuudet, ja sillä on edelleen toiveita jatkopaikasta MM-kisoissa. Argentiina tarvitsee kuitenkin alkulohkon päätösottelusta tiistaina Nigeriaa vastaan voiton. Jännättävää on myös Kroatia–Islanti-ottelun tuloksen suhteen.

Jos Kroatia–Islanti-peli päättyy tasan tai Kroatian voittoon ja Argentiina samalla voittaa, Argentiina menee jatkoon. Tasapisteissä, jos Islanti ja Argentiina voittavat molemmat, vertaillaan ensimmäiseksi kaikkien otteluiden maalieroja ja edetään sen jälkeen tässä jutussa avatun protokollan mukaan

Islannin maaliero on nyt 1–3 ja Argentiinan 1–4.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme