Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 20.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 20.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  UEFA Europa League: PAOK - Chelsea

  To 20.9. 19:45 - 21:55
 • Live

  UEFA Europa League: Villarreal - Rangers

  To 20.9. 19:45 - 21:55
 • Live

  PGA TOUR Golf: TOUR Championship By COCA-COLA

  To 20.9. 20:50 - 05:43
Mainos

Muhiko Marokon joukkueen sisällä skandaali jo ennen Portugali-ottelua? Kapteenilta rajuja syytöksiä

Marokon lähtöasetelmat keskiviikkona 0-1-tappioon päättyneeseen Portugali-otteluun eivät olleet parhaat mahdolliset, mikäli on uskominen Marokon kapteenia Mehdi Benatiaa.

Marokko kärsi avausottelussaan karun 0-1-tappion Iranille viimeisen minuutin omalla maalilla. Benatian mukaan osa maajoukkuetta lähellä olevista henkilöistä oli kääntänyt joukkueelle selkänsä Iran-tappion jälkeen.

- Kukaan tuskin odottaisi sellaista, mutta valitettavasti maajoukkuetta lähellä olevat henkilöt käänsivät selkänsä ensimmäisen ottelun jälkeen. He ajattelivat, että meistä tuli kuin hemmoteltuja kakaroita MM-kisapaikan seurauksena ja ettemme ansaitse olla täällä, Benatia tilitti ranskalaisen Foot Mercaton mukaan.

- Heiltä ei odottaisi tuollaisia puheita. Halusimme näyttää heille, mistä meidät on tehty. Tällä sukupolvella on suuri sydän, Benatia jatkoi.

Juventusta edustava Benatia saattoi vaarantaa maajoukkueuransa kommenteillaan.

Marokon MM-turnaus päättyy Espanjaa vastaan.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme