Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:00
Mainos

Shokkikäänne taustalla: Espanjan uusi luotsi joutui pahaan paikkaan – "En voi muuttaa mitään"

Espanjan jalkapalloliitto täräytti todellisen kohu-uutisen MM-kisojen alle, kun se antoi kenkää päävalmentajana toimineelle Julen Lopeteguille. Korvaajaksi nimitettiin Fernando Hierro, joka joutuu nyt kovaan paikkaan.

Hierrolla ei ole ollut mitään sanansijaa Espanjan nykyjoukkueen valinnoissa, eikä hän pääse vaikuttamaan kovinkaan paljoa joukkueen pelillisiin linjauksiin.

– Tärkein juttu on se, että pitää muutokset mahdollisimman vähissä, Hierro avasi lähestymistapaansa keskiviikkona lehdistötilaisuudessa.

– Olen ollut mukana harjoituksissa ja läsnä joukkueen kuvioissa, mutta ei tässä voi muuttaa mitään kahden päivän aikana, Hierro jatkoi.

Espanja liitto antoi Lopetegui’lle potkut sen jälkeen, kun tämän Real Madrid -päävalmentajanimitys tuli julki. Liitossa hermostuttiin erityisesti siitä, ettei Lopetegui tai Real Madrid informoineet viritteillä olleesta kytköksestä.

Lopetegui seuraa Real Madridin manageritehtävässä Zinedine Zidanea, joka jätti kyseisen tehtävän yllättäen toukokuun lopussa.

Hierron luotsaama Espanja aloittaa oman MM-kisaurakkansa perjantaina, kun huippuottelussa vastaan asettuu Portugali.

Itse kisat käynnistyvät tänään torstaina, kun avausottelussa isäntämaa Venäjä kohtaa Saudi-Arabian.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme