Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:00
Mainos

Veikkausliiga avitti historiallisesti Egyptin MM-pelaajan kisoihin – "Hän yllättyi liigamme tasosta"

Egyptin MM-joukkueeseen päässyt Abdallah Said on historian ensimmäinen pelaaja, joka pääsee Veikkausliigasta MM-kisoihin.

Said valittiin Egyptin MM-ryhmään KuPSin riveistä, jossa 32-vuotias peluri oli lainalla. Kuopiolaisten päävalmentajalle Jani Honkavaaralle Saidin pelillinen taso ei heti selvinnyt.

– Pelaajat ja minä emme nähneet sitä ensin, mutta hän on todella hyvä antamaan läpisyöttöjä puolustuslinjan läpi. Täytyy vain juosta ja hän laittaa pallon jalkaan, Honkavaara toteaa Reutersille.

– Hän ajattelee nopeasti ja miettii seuraavaan siirtoaan jatkuvasti. Tämän takia hän ei menetä palloa, Honkavaara jatkaa.

Saidin pääsy MM-kisoihin Veikkausliigasta on ensimmäinen sarjan historiassa. Veikkausliigan viestintäpäällikkö Pyry Waltari korostaa valinnan merkitystä.

– On iso asia Veikkausliigalle, kun suomalaisesta seurajoukkueesta valitaan pelaaja MM-kisoihin. Varsinkin, kun kyseessä on Egyptin joukkueen avainpelaaja, Waltari sanoo.

Reutersin mukaan on epätodennäköistä, että Said palaa KuPSiin MM-kisojen päätteeksi. Egyptiläinen on kuitenkin yllättyi Veikkausliigan tasosta positiivisesti.

– Hän sanoi, että hänelle oli tärkeää saada pelata. Hän oli tyytyväinen ja yllättynyt meidän liigamme tasosta, Honkavaara toteaa.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme