Mainos
 • Live

  Moto3: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 11:45 - 13:05
 • Live

  La Liga: Levante - Sevilla

  Su 23.9. 12:55 - 15:00
 • Live

  Moto2: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 13:05 - 14:20
 • Live

  MotoGP: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 14:40 - 16:05
 • Live

  La Liga: Villarreal - Valencia

  Su 23.9. 17:10 - 19:15
Mainos

La Liga -puolustajaa syytetään murhayrityksestä

Espanjan jalkapalloliigan Villarrealin puolustajaa Ruben Semedoa syytetään murhayrityksestä. 23-vuotias portugalilainen pidätettiin väliaikaisesti ilman mahdollisuutta takuisiin.

Semedoa syytetään myös ryöstöstä, laittomasta vangitsemisesta, pahoinpitelystä ja tuliaseiden laittomasta hallussapidosta.

Syytökset johtuvat tapahtumasta, jossa Semedo ja kaksi miestä väitetysti uhkasivat leikata uhriltansa sormet irti ja osoittivat hänen suuntaansa aseella uhkaavasti. Uhrilta murtui nilkka ja häneltä varastettiin rahaa.

Semedo todisti tuomarin edessä torstaina ja poistui oikeudesta käsiraudoissa. Puolustajan agentit kertoivat espanjalaiselle medialle Semedon kieltäneen kaikki syytökset.

Semedo siirtyi Villarrealin riveihin viime kesänä Sporting Lissabonista. Portugalilainen on kärsinyt loukkaantumisista ja on esiintynyt Villarrealin paidassa vain neljä kertaa tällä kaudella.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme