Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  Pe 21.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Pe 21.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  PGA TOUR Golf: TOUR Championship By COCA-COLA

  Pe 21.9. 20:00 - 05:43
 • Live

  La Liga: Huesca - Real Sociedad

  Pe 21.9. 21:55 - 00:00
 • Live

  Tulosruutu

  Pe 21.9. 22:25 - 22:35
Mainos

Arhinmäki ei tavoittele Palloliiton puheenjohtajan paikkaa

Vasemmistoliiton kansanedustaja Paavo Arhinmäki ei asetu ehdolle Palloliiton puheenjohtajavaaliin. Arhinmäki kertoi päätöksestään Facebookissa.

– Olen pohtinut, miten olisi mahdollista yhdistää vaativa kansanedustajan työ, kahden päiväkoti-ikäisen lapsen isänä oleminen sekä Palloliiton puheenjohtajuus ja tullut siihen tulokseen, ettei se ole mahdollista, Arhinmäki kirjoittaa.

Samalla Arhinmäki ilmoitti, että hän on kiinnostunut muista tehtävistä jalkapallon parissa ja mahdollisesti myös puheenjohtajuudesta jossain myöhemmässä vaiheessa.

– Olen jatkossa erittäin kiinnostunut antamaan panokseni suomalaisen jalkapallon hyväksi. Oli kysymys sitten hallitustyöskentelystä, valiokuntatyöskentelystä tai jostain muusta. Ja ehkäpä seuraavalla kerralla asetun ehdolle myös Palloliiton puheenjohtajaksi, Arhinmäki jatkaa.

Palloliiton puheenjohtajaehdokkaat esittäytyvät perjantaina 24. marraskuuta Lahdessa. Puheenjohtajakilpaan ovat ilmoittautuneet entinen ammattilaispelaaja Mika Aaltonen, Kuopion Palloseuran omistaja Ari Lahti ja vihreiden kansanedustaja Ville Niinistö.

Palloliiton piirien asettama työryhmä on kartoittanut puheenjohtajaehdokkaita syyskuun lopulta.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme