Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 18.10. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 18.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  SHL: Skellefteå - Djurgården

  To 18.10. 19:50 - 22:20
 • Live

  Tulosruutu

  To 18.10. 22:25 - 22:35
 • Live

  PGA TOUR Golf: CJ CUP @ NINE BRIDGES

  Pe 19.10. 05:00 - 08:58
Mainos

Maaliton nuhjaus – tanskalaiset iloitsivat Irlanti-tasapelistä: "Psykologinen etu"

Tanskan jalkapallomaajoukkueessa pidettiin maalitonta tasapeliä Irlantia vastaan melko hyvänä tuloksena MM-jatkokarsintojen avausosassa. Tanska ja Irlanti nuhjasivat maalittomasti lauantai-iltana Kööpenhaminan Parkenilla ja kaikki on auki, kun toinen osa pelataan tiistaina Dublinissa.

Tanska oli ottelussa hallitseva osapuoli, mutta kotijoukkueen Andreas Cornelius ja Pione Sisto tuhrivat oivat maalintekopaikat paluupalloista. Tanskalaishyökkääjä Nicklas Bendtner näkee, että joukkueelle on hyvät asetelmat Dublinin otteluun.

– Meillä on erinomainen lähtöasetelma, koska voimme tyytyä tasapeliinkin jos vain teemme maalin, Bendtner sanoi viitaten vierasmaalisääntöön.

– On meidän etumme, etteivät he tehneet maalia täällä. He tietävät, että jos menemme siellä 1–0-johtoon, tilanne näyttää heidän kannaltaan synkältä.

Bendtner vaihdettiin kentälle 72. minuutilla. Sitä ennen hän oli seurannut penkiltä, kuinka Irlanti vetäytyi kuoreensa ja antoi Tanskan pitää palloa.

– Heidän pelityylinsä ei yllättänyt meitä. Olisimme ehkä odottaneet, että he olisivat yrittäneet hieman enemmän, Bendtner totesi.

– Heillä oli oikeastaan vain yksi hyvä paikka, jonka (maalivahti) Kasper (Schmeichel) selvitti. Olisimme halunneet olla vähän suoraviivaisempia ja luoda enemmän maalintekopaikkoja.

Päävalmentaja Åge Hareiden mielestä Tanska loi riittävästi maalipaikkoja ottelun voittamiseksi, mutta ei viimeistellyt tarpeeksi terävästi. Hän oli varsin tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja siihen, että Irlanti saatiin pidettyä pois vaarallisilta paikoilta.

– Olen hyvin tyytyväinen siihen, miten pelaajat lähtivät otteluun. Meillä oli hyvä asenne ja olen tyytyväinen varmaan tyyliimme. Kentän heikon kunnon takia piti miettiä, kannattaako palloa pelata linjojen väliin ja riskeerata sen menettäminen, Hareide sanoi.

– 0–0 ei ole huono tulos. Meille on psykologinen etu, etteivät he tehneet vierasmaalia. Luulen että irlantilaiset pelaavat rohkeammin toisessa ottelussa, minkä pitäisi myös olla meidän etumme.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme