Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 18.10. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 18.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  SHL: Skellefteå - Djurgården

  To 18.10. 19:50 - 22:20
 • Live

  Tulosruutu

  To 18.10. 22:25 - 22:35
 • Live

  PGA TOUR Golf: CJ CUP @ NINE BRIDGES

  Pe 19.10. 05:00 - 08:58
Mainos

Menestysvalmentaja toppuuttelee: Italian MM-paikka yhä Ruotsia todennäköisempi

Ruotsissa jännitetään tänä iltana, toteutuuko maan miesten jalkapallomaajoukkueen MM-unelma. Ruotsi kohtaa Milanossa Italian MM-jatkokarsinnan toisessa osaottelussa, ja sinikeltaisilla on etulyöntiasema perjantaisen 1–0-kotivoiton myötä.

Ruotsia maan uusimmassa MM-lopputurnauksessa 2006 valmentaneen Lars Lagerbäckin mukaan hän ei ollut ikinä nähnyt "Italiaa yhtä kesynä", kuin mitä nelinkertainen maailmanmestari oli perjantaina Solnassa.

– Ruotsi suoriutui erittäin hyvin, ja Italia vähemmän hyvin, jos kauniisti sanotaan. Italia oli hyvin passiivinen, nykyisin Norjaa valmentava Lagerbäck kertoi Verdens Gang -lehdelle.

Lagerbäckiltä kysyttiin todennäköisyyttä sille, että Ruotsi yltää "pieneen ihmeeseen" tänä iltana Milanossa ja ottaa lopputurnauspaikan.

– Sanoin 40 prosenttia ennen ensimmäistä osaottelua. Nyt se on ehkä 44, Norja-pestiään edeltävinä vuosina Islantia menestyksekkäästi luotsannut Lagerbäck sanoi.

Italialle jää siis Laberbäckin arvioissa suurempi 56 prosentin todennäköisyys jatkopaikkaan. Maata uhkaa silti karsiutuminen MM-lopputurnauksesta ensimmäistä kertaa 60 vuoteen. Kokenut maalivahti Gianluigi Buffon kuvaa, että tunnelma joukkueessa on "jännittynyt".

– Meillä ei ole varaa virheisiin. Keskitymme siihen, mitä meidän on tehtävä voittaaksemme. Mutta jos emme onnistu, vastuu siitä kuuluu kaikille joukkueessa, Buffon totesi The Guardian -lehden mukaan.

– Tiedämme, että voimme voittaa tämän ottelun.

Ottelu Milanossa alkaa kello 21.45 Suomen aikaa.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme