Mainos
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Saksa

  La 21.7. 12:55 - 14:10
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 21.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 21.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  La 21.7. 15:30 - 15:55
 • Live

  Formula 1: Saksan aika-ajot

  La 21.7. 15:55 - 17:15
Mainos

Ruotsin valmentaja ärsyyntyi Zlatan-kysymyksistä – "Puhukaa piru vie niistä, jotka tekivät tämän!"

Ruotsin jalkapallomaajoukkueen valmentaja Janne Andersson oli lehdistötilaisuudessaan liikuttunut, mutta kysymys Zlatan Ibrahimovicista sai hänet ärsyyntymään.

Ruotsi pelasi 0-0-vierastasapelin Italiassa, mikä sinetöi Ruotsille paikan ensi kesän MM-kisoihin. Andersson oli äärettömän ylpeä pelaajistaan eikä pystynyt pidättelemään liikutustaan.

– Liikutun entistä enemmän, kun muut liikuttuvat. Kun näin "Granenin" (kapteeni Andreas Granqvist) eilen... Tämä oli viimeinen mahdollisuus vanhemmille pelaajille. Siksi tämä oli todella hienoa. Andreas henkilöi kaiken sen, mitä me edustamme. Hän on todella hyvä jalkapalloilija, taistelija, Andersson sanoi ja kehui koko joukkuetta.

Heti pelin jälkeen nousi esiin kysymys: tekeekö Zlatan Ibrahimovic vielä paluun maajoukkueeseen? Ibrahimovic lopetti maajoukkuepelit kesän 2016 EM-kisojen jälkeen. Kun suertähdetä kysyttiin Anderssonilta, häntä ärsytti puhua pelaajasta, joka ei ole ollut MM-projektissa mukana.

– Zlatan on itse päättänyt, ettei ole mukana. On surullista puhua pelaajasta, joka ei ole täällä, kun joukkue on tehnyt jotain näin fantastista. Zlatan on fantastinen monella tapaa. Mutta puhukaa nyt piru vie niistä, jotka tekivät tämän, Andersson totesi.


Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme