Mainos
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 19.9. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 19.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  Jalkapallostudio

  Ke 19.9. 19:30 - 19:50
 • Live

  UEFA Champions League: Shakhtar Donetsk - Hoffenheim

  Ke 19.9. 19:40 - 21:50
 • Live

  UEFA Champions League: Ajax - AEK Ateena

  Ke 19.9. 19:50 - 21:50
Mainos

"Roman Eremenko tervetullut Huuhkajiin"

Suomen Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti toivottaa kahden vuoden pelikieltoa kärsivän Roman Eremenkon tervetulleeksi takaisin Suomen jalkapallomaajoukkueeseen.

– Tilanne on sikäli selvä, että Eremenko teki väärin, mutta rangaistuksen jälkeen on mielestäni selvää, että hän on tervetullut takaisin, kun pelikielto päättyy lokakuussa, Lahti toteaa Tulosruudulle.

– Eremenko on loistava pelaaja, jolla on varmasti paljon annettavaa jatkossakin Huuhkajille, Palloliiton puheenjohtaja jatkaa.

Lahti yrittää muuttaa järjestössä pitkään vallinneen vanhanaikaisen johtamis- ja toimintakulttuurin. 54-vuotias investointipankkiiri on työskennellyt uudessa pestissään vasta vajaan kahden kuukauden ajan, mutta Lahti on jo osoittanut, ettei hän pelkää tehdä koviakaan ratkaisuja.

Suomen alle 19-vuotiaiden pitkäaikainen päävalmentaja Kimmo Lipponen vapautettiin pestistään viime lauantaina.

– Yritän johtaa ja muuttaa Palloliiton kulttuuria avoimuuden kautta. Esimerkiksi Lipposen tilanne oli tietysti valitettava, mutta joskus pitää tehdä koviakin ratkaisuja, Lahti toteaa ja alleviivaa maajoukkuevalmentajien tulosvastuun merkitystä.

Lisää muun muassa Minihuuhkajista ja Eremenkosta ylälaidan videolla.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme