Mainos
 • Live

  Moto3: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 13:30 - 14:25
 • Live

  La Liga: Rayo Vallecano - Alavés

  La 22.9. 13:55 - 16:00
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 22.9. 15:00 - 18:00
 • Live

  MotoGP: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 15:05 - 16:05
 • Live

  Moto2: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 16:05 - 17:10
Mainos
UEFAChampionsLeague

C Moren asiantuntijoilta kovaa kritiikkiä Sergio Ramokselle: "Täysin järjetön syöttö"

Atletico Madrid aloitti europelikauden komealla voitolla arkkivihollisestaan Real Madridista Super Cupin loppuottelussa jatkoajan jälkeen 4-2 lukemin. Sergio Ramoksen työskentely ottelun voittomaalissa sai kovaa kritiikkiä C Moren asiantuntijoilta. 

Videolla studiotiimin kommentit Ramoksen tilanteesta.

Tilanne saattoi näyttää vaarattomalta, mutta espanjalaispuolustajan työskentely teki siitä vaarallisen, ja se johti lopulta Atleticon 3-2 maaliin, joka jäi lopulta ottelun voittomaaliksi. 

– Real saa riiston, ja Ramos on pallossa. Hän voisi avata pitkällä, mutta näytti kovin rauhalliselta etsiessään ratkaisua 5-10 metrin etäisyydeltä. Ramos päättää antaa pallon Raphael Varanelle, joka on selkä hyökkäyssuuntaan päin. En tiedä, mitä hän odotti Varanen pystyvän tekemään tuossa tilanteessa. Siitä se lähti lopulta purkautumaan, ja johti lopulta maaliin, C Moren asiantuntija Petri Pasanen analysoi. 

– Ramos olisi voinut tehdä pallon kanssa jotain muuta, antaa taaksepäin tai laittaa pitempää palloa ylöspäin. Se olisi ollut paljon fiksumpi ratkaisu, Pasanen jatkaa. 

C Moren asiantuntija Antti Niemi oli Pasasen kanssa samoilla linjoilla. 

– Ei siinä ollut mitään välitöntä painetta pallolliseen Ramosiin. Vaikea ymmärtää, että tuon tason pelaaja, yksi maailman parhaimmista pelipaikallaan tekee noin. Hän on myös hyvä avaamaan peliä, Niemi toteaa.

– Puolustusalueella oli 2 vastaan 2 -tilanne, niin hän olisi voinut esimerkiksi avata pitkällä pallolla hyökkääjälle, joka olisi voinut omalla suojauksellaan jatkaa peliä. Se oli täysin järjetön syöttö negatiiviseen asentoon. En oikein ymmärrä, mikä se ratkaisu olisi ollut, jos syöttö olisi mennyt perille. Täysin turha riski, Niemi sanoo.

Pasanen löysi tilanteeseen toisenlaisen kuvaelman.

– Ehkä sellainen pikkuhätä olisi ollut tarpeen tuossa, silloin ratkaisu olisi voinut olla erilainen. Nyt tilanne vaikutti siltä kuin harjoitukset olisivat olleet käynnissä. Sellainen 10 vs 10 -tilanne, jossa toinen saa pallon ja lähtee etsimään ratkaisua. Hän tietää, että ratkaisu ei ole ehkä kaikista fiksuin, mutta mitäs sillä väliä, nythän on vain harjoitukset. Tällä kertaa oli vaan isompi panos, Pasanen päättää. 

Espanjan La Liga käynnistyy perjantaina 17. elokuuta. Real Madrid kohtaa omassa avausottelussaan sunnuntaina 19. elokuuta Getafen. Atletico Madrid puolestaan avaa kautensa maanantaina 20. elokuuta huippuottelulla Valenciaa vastaan. 

C More näyttää kaikki La Ligan ottelut. 

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme