Mainos
Mainos

Cristiano Ronaldon yöunia riistettiin – Valencian fanit kääntävät kaikki kivet ottelun alla

Intohimoisimmat Valencia-kannattajat ovat valmiita tekemään kaikkensa Juventuksen horjuttamiseksi keskiviikkoillan Mestarien liiga -avauksen alla. Valencialaisen paikallislehti Las Provinciasin mukaan noin 20 espanjalaisjoukkueen kannattajaa ilmestyi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä häiritsemään vierasjoukkueen yöunia hotellin ulkopuolelle huutamaan ja ampumaan ilotulitteita.

Artikkelin videossa kooste Mestarien liigan avausillan huippuhetkistä.

Lehden mukaan Juventuksen henkilökunnalla ja pelaajilla oli vaikeuksia saada nukuttua kannattajien elämöinnin vuoksi. Kannattajat kantoivat Juventusta halventavia kylttejä ja huusivat nukkuville pelaajille suunnattuja loukkauksia.

Yöunien häiriköinti ei jäänyt vain huuteluun, vaan kannattajat ampuivat myös ilotulitteita. Toiminta herätti paikalle myös poliisin, joka eristi alueen ja varmisti lopulta Cristiano Ronaldon ja muun vierasjoukkueen yöunet.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme