Mainos
 • Live

  Ravit: Magic Monday

  Ma 15.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 15.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 15.10. 22:25 - 22:35
 • Live

  Jääkiekkostudio

  Ti 16.10. 18:30 - 18:55
 • Live

  Champions Hockey League: Tappara - Djurgården

  Ti 16.10. 18:50 - 21:20
Mainos
UEFAChampionsLeague

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo: "Pelaajat olivat todella fokusoituneita otteluun"

Kotimaisessa Veikkausliigassa pelaava, ja Mika Lehkosuon luotsaama Helsingin Jalkapalloklubi kohtasi Mestareiden liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa färsaarelaisen Vikingurin. HJK vei ottelun 3-1 ja eteni jatkoon yhteismaalein 5-2

HJK meni johtoon jo alle 20 sekunnin pelin jälkeen Joao Klaussin maalilla. Joukkueen päävalmentajaMika Lehkosuo nosti esille hyvän valmistautumisen otteluun.

– Valmistautuminen onnistui erittäin hyvin, pelaajat olivat todella fokusoituneita otteluun. Samalla tavalla kuin Färsaarilla, siellä aloitettiin hyvin, nyt täällä aloitettiin hyvin. Ensimmäinen hyökkäys päättyi maaliin, ja otettiin peli kontrolliin. Tehtiin kolme maalia aika nopeassa tahdissa, peli oli aikalailla ratkennut siihen, Lehkosuo kertoi Tulosruudun haastattelussa.

Seuraavana vastassa HJK:lla on astetta kovempi vastustaja, kun se kohtaa valkovenäläisen Bate Borisovin.

– Vastahyökkäyksen tilanteenvaihtoja ja syvällä puolustamista pitää terävöittää, kun vastassa on kovemman tason joukkue. Harvoin joudutaan kotimaan sarjassa syvältä puolustamaan, ainakaan kovin pitkiä aikoja. Voi olla nyt, että Valko-Venäjällä tulee sellaisia hetkiä, jolloin joudutaan puolustamaan syvältä, Lehkosuo sanoi.

HJK kohtaa Bate Borisovin keskiviikkona 25. heinäkuuta, kun edessä on toisen karsintakierroksen ensimmäinen osaottelu. HJK aloittaa kierroksen vieraskentältä.  

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme