Mainos
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 19.9. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 19.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  Jalkapallostudio

  Ke 19.9. 19:30 - 19:50
 • Live

  UEFA Champions League: Shakhtar Donetsk - Hoffenheim

  Ke 19.9. 19:40 - 21:50
 • Live

  UEFA Champions League: Ajax - AEK Ateena

  Ke 19.9. 19:50 - 21:50
Mainos
UEFAChampionsLeague

Luka Modric pokkasi UEFA:n palkinnon Cristiano Ronaldon nenän edestä – ”Hän laittoi minulle viestin”

Kansainvälisen jalkapalloliiton UEFA:n toimesta kauden parhaaksi pelaajaksi valittu Luka Modric paljastaa Cristiano Ronaldon ottaneen häneen yhteyttä palkintogaalan jälkeen.

Modric valittiin UEFA:n toimesta kauden pelaajaksi elokuun lopulla. Hän jätti monien yllätykseksi Ronaldon ilman pystiä. Ronaldo ei saapunut paikalle kyseiseen palkintotilaisuuteen, mikä herätti laajalti kummastusta jalkapallopiireissä. Modricin mukaan hänellä ja Ronaldolla ei ole mitään ongelmia.

– Ronaldo laittoi minulle viestin ja onnitteli minua. Hän sanoi olevansa iloinen minun puolestani, ja että minä ansaitsin sen. Hän toivoi myös meidän näkevän pian.

– Minulla on hyvä suhde Ronaldoon ja se jatkuu samanlaisena. Henkilökohtaiset palkinnot ovat minulle tärkeitä, mutta minulla ei ole pakkomiellettä niistä, Modric sanoo Recordin mukaan.

Modric on ehdolla myös FIFA:n vuoden pelaajaksi yhdessä Ronaldon ja Liverpoolin Mohamed Salahin kanssa. Sama kolmikko taisteli myös Modricin pokkaamasta UEFA:n tittelistä. Modric arvostaa saamaansa ehdokkuutta, mutta ei ota paineita palkintotilaisuudesta.

– Olen iloinen, että olen yksi kolmesta finalistista, mutta tapahtukoon mitä tapahtuu. Muut ihmiset päättävät siitä, Modric kommentoi ehdokkuuttaan.

FIFA:n palkintogaala järjestetään 24. syyskuuta Lontoossa.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme