Mainos
Mainos

Real Madrid ei aliarvioi Liverpoolia – "Emme ole minkäänlaisia suosikkeja"

Real Madrid ja Liverpool kohtaavat lauantaina Mestarien liigan finaalissa Kiovassa. Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane ei pidä hallitsevaa mestaria ennakkosuosikkina.

Zidanelle lauantai-iltainen Mestaren liigan finaali on jo kolmas perättäinen Real Madridin peräsimessä. Ranskalaisluotsi ei pue joukkueensa ylle ennakkosuosikin viittaa.

– Tämä on yksi finaali ja meillä on samanlainen mahdollisuus voittaa kuin heilläkin, Zidane sanoo Reutersin mukaan.

– Se on 50/50 niin kuin jokainen finaali. Meidän on laitettava kaikki likoon, jos aiomme voittaa. Pukuhuoneen sisällä emme tunne olevamme minkäänlaisia suosikkeja, Zidane lataa.

Real Madrid on juhlinut Mestarien liigan voittoa viimeisen neljän vuoden aikana jo kolme kertaa. Nyt heillä on mahdollisuus tehdä historiaa ja napata kolmas voitto perättäin Mestarien liigassa.

– Meillä ei ole motivaation puutetta. Mahdollisuus jatkaa voittoputkea antaa meille lisähalua voittaa uudelleen. Tieto siitä, että voimme tehdä historiaa, on ainutlaatuinen etuoikeus, Real Madridin kapteeni Sergio Ramos sanoo.

– Meidän täytyy kohdella finaalia kuin se olisi meidän ensimmäisemme Mestarien liigassa. Emme voi katsoa taakse, Ramos jatkaa.

Äänestys

Kumpi voittaa Mestarien liigan?

Real Madrid

Liverpool

Kumpi voittaa Mestarien liigan?

Real Madrid 47%

Liverpool 53%

47%
53%
ääniä 159 kpl

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme